promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriásit robbantott a Netflix: a magyar nézőket is felvillanyozta a videó, amiről az egész világ beszél
Borítókép:  Illusztráció / Netflix
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Netflix bemutatta az egyik nagy sikerű sorozatának az új, minden eddiginél izgalmasabb előzetesét, ami egyenesen letarolta az internetet.

Rengeteg érdekes tartalom van a Netflix kínálatában, de talán a legnépszerűbb mind közül a 2016-ban indult Stranger Things nevű, szórakoztató és feszült kaland/sci-fi/horror sorozat, amit sokan csak Steven Spielberg és Stephen King szerelemgyermekeként emlegetnek a hátborzongató jelenetei, illetve az utánozhatatlan hangulata miatt.

A széria pár hét múlva tér vissza a várva várt 4. évaddal, amihez most befutott egy friss előzetes is, amitől mindenkinek leesett az álla.

A Stranger Things folytatásának rövid kedvcsinálójában egyebek között előtérbe kerül egy vérfagyasztó kinézetű „horrorház”, láthatjuk a minden eddiginél félelmetesebb főgonoszt, miközben úgy tűnik, hogy az egyik közönségkedvenc karakter szuperképességekre tesz szert – sőt, még a Freddy Krueger szerepében elhíresült színész, Robert Englund is tiszteletét teszi, hogy biztosan mindenkit felvillanyozzon az előzetes, ami máris futótűzként terjed a világhálón.

Úgy tűnik, hogy megérte közel három évet várni a Stranger Things új évadára, hiszen a készítők jól látható módon rendesen odatették magukat, hogy a rajongók a lehető legjobb, leggrandiózusabb élményt kapják a kedvenc sorozatukról – ráadásul külön örülhetnek a magyar nézők is, hiszen a szezon több részét is a Kontroll és A Viszkis rendezője, Antal Nimród készített el, így büszkék lehetünk rá, hogy még itt is képviseli valaki hazánkat.

Itt lehet megnézni a május 27-én induló Stranger Things 4. évadának első felének magyar feliratos előzetesét – a szezon 2. fele majd csak július 1-én érkezik:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás