promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghan Markle váratlan bejelentést tett, brutális meglepetés éri II. Erzsébetet és a királyi családot
Borítókép:  Profimedia / Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az előzmények után erre kevesen számítottak.

Korábban a család életében az egyik legfontosabb ceremónia a tavaly elmúlt Fülöp herceg tiszteletére rendezett gyászmise volt, amelyen II. Erzsébet nagy bánatára nem vett részt Harry herceg és Meghan Markle se, így pedig őfelsége nem is láthatta dédunokáit, akikre pedig már nagyon kíváncsi. Harry és felesége azzal indokolták a lépést, hoyg nem éreznék magukat biztonságban Nagy-Britanniában.

Sokan azt gondolták volna, hogy a pár az elkövetkező időszakban így még a kontinentális Európába sem fog látogatni, ám úgy tűnik, hogy az európai út forgatókönyve már körvonalazódik. Harry és Meghan ugyanis együtt fog megjelenni Hollandiában az Invictus Game-en majd április 16. és 22. között.

Az Invictus Game-nek amúgy kitüntetett szerepe van a pár életében, hiszen 2017-ben ez volt az első nagy nyilvános esemény, ahol együtt jelentek meg a nyilvánosság előtt. Meghan most a szóvívőjén keresztül tudatta a világgal, hogy a nagy eseményre együtt mennek majd el férjével.

Sokak szerint ez egy nagy fricska a királyi család, és főleg II. Erzsébet felé, hiszen korábban a pár nem vett részt Fülöp herceg gyászmiséjén.

Hogy pontosan mi ez az Invictus Game? Harry herceg által alapított sportverseny, amelyen sérült katonák és veteránok vesznek részt. A versenyt a latin invictus, azaz legyőzhetetlen kifejezés után nevezték el.

(via Cosmopolitan)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás