promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült Károly herceg legdermesztőbb titka, a fél világ ezen szörnyülködik most
Borítókép:  Profimedia / Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez volt Károly herceg első mondata, amikor meglátta az újszülött Harry herceget.

A brit királyi család életében szinte már minden nap érkezik valami olyan hír, amely arról szól, hogy az egyik családtag miért haragudott meg a másikra, milyen apró gesztusokat tettek afelé, hogy az ellenségeskedés tovább gyűrűzzön. A hírek fókszuában általában Harry herceg és Meghan Markle, valamint II. Erzsébet vannak. Ám most a trónörökösről, Károly hercegről írt meg a Mirror egy sztorit, amellyel az ifjú herceg Harry születése után vérig sérthette feleségét, Diana hercegnőt.

Károly és Diana Harry születésekor épp azon dolgoztak, hogy megmentsék a házasságukat, éppen ezért minden ki nagyon is várta a pillanatot, amikor megszületik a pár második gyermeke. Sokan gondolhatták azt, hogy a kis jövevény érkezése után minden gond megoldódik a házaspár életében.

Ám nem így történt.

A Mirror információi szerint Károly kislányt szeretett volna nagyon, épp ezért Diana sokáig nem is árulta el neki, hogy újabb fiuk születik majd. Károly herceg pedig, amikor meglátta az újszülöttet a lap szerint azt mondta:

"Ó Istenem, ez tényleg egy fiú. És még a haja is vörös"

A beszámolók szerint természetesen csak tréfából mondta ezt Károly. Diana azonban vérig sértődhetett, mivel neki a felmenői között szép számmal akadtak vöröshajú családtagok is.

Ám hamarosan beindultak a pletykagyárak, és elkezdődtek a pletykák arról, hogy Harry herceg nem is Károly fia, hanem Diana szeretőjétől, a jóképű James Hewitt-tól van. Az óriási hasonlóság miatt pedig a pletyka azóta sem tud kikopni a közbeszédből.

James Hewitt és Harry herceg közötti hasnlóság az internet népét is megihlette:

(via FemCafé)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás