promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tanácsok a megfelelő esküvői ruha felfedezéséhez
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A minden szempontból eszményi esküvői ruha felkutatása izgalmas feladat, amit a legtöbb menyasszony különösen élvezetesnek talál. Természetesen ez nagyon is érthető, hiszen a ruhapróbák miliője még tovább fokozza az esküvői készülődés egyedülálló és magasztos hangulatát. Ráadásul a hölgyekre nézve szinten minden esetben letaglózóan hatnak a szinte művészi szinten megalkotott, szebbnél szebb ruhaköltemények.

Az esküvői ruha, továbbá adott esetben a menyecske ruha kiválasztása során érdemes figyelembe vennünk a személyes adottságainkat. Manapság már számtalan fazon és szabászati megoldás közül válogathatunk, egy gazdag kollekcióval rendelkező esküvői ruha szalon magabiztosan kínál alternatívát a legkülönlegesebb elképzelésekre is.

Garantáltan előnyös lesz a sziluettünk, ha betartunk néhány aranyszabályt. A legfontosabb, hogy kipihenten érkezzünk a ruhapróbára és legyen némi elképzelésünk arról, hogy miben éreznénk igazán jól magunkat. Számtalan forrásból meríthetünk ihletet, az interneten ezernyi cikk és kép járja körbe az esküvői ruha témát, így nem kell sokáig kutakodnunk egy-egy bejegyzés után. Lényegében bárhonnan inspirálódhatunk; sugallatot nyerhetünk egy romantikus filmből vagy akár egy élvezetes beszélgetésből is.

Szerencsére ma már a kismama menyasszonyi ruha kínálat is kellőképpen változatos, így azoknak sem kell lemondaniuk a sikkes és modern ruhakölteményekről, akik gömbölyödő pocakkal készülnek kimondani a boldogító igent.

Lényeges továbbá, hogy merjünk véleményt kérni, hiszen egy külső szem sokszor olyat is észrevesz, amit mi talán nem, ráadásul az adott szalon munkatársai már ezernyi alkalommal segítették hozzá a készülődő menyasszonyokat az optimális döntéshez. Az esküvői ruha kiválasztásakor a legfontosabb tényező természetesen a saját intuíciónk, de olykor nagyon is jól jön a szakavatott vélemény.

Bevett szokás és jótékonyan hat az oldottságunkra, ha a ruhapróbára magunkkal visszük azt a személyt, aki a legjobban ismer minket és akinek a véleményére szívesen hallgatunk. Az édesanyák is lehetnek kísérők, ráadásul így egyúttal ők is meglelhetik az ideális ünnepi öltözéket, mivel számos ruhaszalon gondol az örömanyák megjelenésére is. Megannyi különleges és elegáns alkalmi ruha esküvőre tervezve várja, hogy felékesíthesse egy csinos hölgy küllemét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás