promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Történelmi pillanat a Szerencsekerékben: olyan feszült volt a helyzet, hogy videobírónak kellett döntenie
Borítókép:  tv2play.hu (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tegnap este egyetlen másodperc döntött arról, hogy győzött-e a Szerencsekerék játékosa, vagy sem.

A nézők legnagyobb örömére végre visszatért a TV2 egyik legnépszerűbb és legsikeresebb műsora, a Szerencsekerék, amit természetesen továbbra is Kasza Tibi vezet Sydney van den Bosch társaságában. Az adások mindig tartogatnak vicces, illetve izgalmas pillanatokat, de tegnap este olyan élménnyel gazdagodhatott a közönség, amire talán még sose volt példa a magyar televíziózás történetében – de a Szerencsekerékében szinte biztos, hogy nem.

Egy Gábor nevű játékos hosszú ideig gondolkodott a Szerencsekerék egyik feladványának helyes megfejtésén, és végül eszébe is jutott, de szinte pontosan akkor hagyta el a száját a válasz, mikor megszólalt az idő végét jelző hang – mivel nem volt egyértelmű, hogy érvényes-e a megfejtése, ezért vissza kellett nézni a felvételt, ami bebizonyította, hogy a férfi egyetlen másodpercnek köszönheti, de még pont időben volt.

A játékos persze nagyon örült, hiszen két tárgynyereménnyel és több mint 2,8 millió forinttal gazdagodott a Szerencsekerék végén – ráadásul elmondta, hogy eddig még sosem tudott pénzt nyerni, így valóban nagy a boldogság, ráadásul ennek köszönhetően végre összejöhet az áhított hajóút is.

Itt lehet megnézni a jelenetet, mikor Gábor megtudja Kasza Tibitől, hogy még pont időben volt a megfejtése:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás