promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így él most a Szerencsekerék egykori műsorvezetője, akit magyarok százezrei imádtak a kilencvenes években
Borítókép:  Profimedia / Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Klausmann Viktor a Palikék Világa by Manna című csatornán beszélt a Youtube-on.​

Ha Magyarországon a kilencvenes évek ikonikus tévés vetélkedőiről, tévés műsorairól vagy éppen műsorvezetőiről kellene leadnunk egy személyes listát, szinte biztos, hogy a Szerencsekerék és Klausmann Viktor rajta lennének ezen a lajstromon. Az országban talán nincs is olyan, aki ne ismerné a kilencvenes évek Szerencsekerekét, és valószínűleg ez a mondás akkor is megállja a helyét, ha olyannál kérdezünk rá a műsorra, ki még nem élt akkor, amikor a tévében felcsengett az ikonikus szignál, és meghallhattuk a műsor jellegzetes hangjait, a pörgő kereket, vagy éppen azt a hangot, amikor eltaláltak egy-egy betűt.

A Szerencsekerék amúgy hazánkban 1993 és 2001 között futott az MTV-n és a TV2-n, majd 2011 és 2012-ben a Story4-en. Harmadszorra pedig 2021-ben tűnt fel a TV2 műsorán Kasza Tibor és Sydney van den Bosch műsorvezetése mellett, ez a műsor most is megy a TV2-n.

Az első széria ikonikus két műsorvezetője volt Gajdos Tamás és Klausmann Viktor. Most Palik László Youtube-on futó műsorának, a Hová tűnt? című videósorozatnak volt a vendége az egykori páros egyik tagja, Klausmann Viktor, aki manapság már egész mással foglalkozik. 15-16 évvel ezelőtt turisztikai vállalkozó lett, illetve a Magyar Síakadémia Egyesület Elnöke is, valamint a Kékes Kutató-Mentő Alapítvány létrehozója.

Klausmann Viktor az új Szerencsekerékről is elmondta a véleményét, szerinte Kasza Tibi egy kommunikációs zseni, aki nagyon jól ráérzett az arányokra.

A teljes műsor itt tekinthető meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás