promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Marvel „legutáltabb” szuperhőse is csatlakozik a Halálos iramban következő részéhez
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Olyan taggal bővült a Halálos iramban „család”, akinek nem minden rajongó örül.

Szinte hihetetlen, hogy már itt tartunk, de hamarosan elkezdődik a Halálos iramban 10. részének forgatása, amiben természetesen Vin Diesel és az összes többi „családtag” is visszatér még egy utolsó előtti kalandra, mielőtt végleg elbúcsúzik a gyors kocsikra, szép hölgyekre, gyermeteg beszólásokra és komikusan eltúlzott akciójelenetekre vágyó közönségtől minden idők egyik legsikeresebb szériája – amihez amúgy nemrég az Aquamanként ismert Jason Momoa is csatlakozott, aki a következő film főgonosza lesz.

Ahogy közeledik a forgatás, úgy derülnek ki újabb információk a Halálos iramban 10-ről, most pedig maga Vin Diesel jelentett be egy olyan dolgot, ami kifejezetten heves, elég vegyes reakciókat váltott ki a rajongókból, hiszen egy olyan színész fog szerepelni a folytatásban, aki enyhén szólva is megosztó személyiségnek számít Hollywoodban.

„Igen, igen, igen... látjátok ezt a vállamon lévő angyalt, aki éppen megnevettet, és azt mondjátok magatoknak »ő Marvel Kapitány«. Jól látható módon szeretet és nevetés van ezen a képen. De amit nem láttok, az a karakter, aki a Halálos iramban 10-ben lesz bemutatva. Ötletetek sincs, hogy ő mennyire időtlen és elképesztő lesz a mitológiánkban. A szépségén és az intellektusán... meg az Oscar-díján túl, haha, ott van egy mély lélek, ami olyasmit fog adni, amire nem számítottatok, de vágytatok rá. Üdv a CSALÁDBAN Brie”

– írta Vin Diesel a közösségi oldalán a képhez, amin őt, illetve a Marvel Kapitányból ismert Brie Larson láthatjuk nevetni.

Brie Larson a 2015-ös A szoba című drámáért kapott Oscar-díjat, utána egyebek között szerepelt a Kong: Koponya-szigetben is, majd a 2019-ben bemutatott Marvel Kapitány hozta meg neki az igazi világsikert. Az utóbbi években többször is kiakadtak rá az emberek, ugyanis állítólag nagyképű, kötekedő, ráadásul pár kommentjével megsértette az idősebb, fehér férfiakat is, így nem egy petíció indult azért, hogy a Marvel kirúgja „a legutáltabb szuperhőst” az ehhez hasonló dolgai miatt – de a stúdió kiáll mellette, és jövőre láthatjuk őt a Marvelek című alkotásban is, ami a Marvel Kapitány folytatása lesz.

Brie Larson csatlakozását nem mindenki fogadta boldogan, de a fanyalgóknak el kell fogadniuk, hogy ő is csatlakozott a Halálos iramban 10-hez, ami 2023. május 19-én kerül bemutatásra, és természetesen már rengetegen várják.

Itt lehet megtekinteni Vin Diesel posztját:

Itt pedig Brie Larson látható Marvel Kapitányként:


Kép: Profimedia

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás