promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bombázó színésznővel, régi kedvenccel erősít a népszerű magyar sorozat
Borítókép:  TV2 Play (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az új szereplő alaposan összekuszálja majd a szálakat.

A „magyar Dallasnak” nevezi saját gyártású, Doktor Balaton című sorozatát a TV2. A képzeletbeli Balaton-felvidéki településen, Balatonmeggyesen játszódó történetfüzér 2020 legvégén került először műsorra, és a nézők hamar megszerették.

Aki kedvelte, az minden bizonnyal örömmel fogadta a hírt, hogy a sorozat április 11-én új részekkel folytatódik. A régi szereplők mellett új karakterek is feltűnnek benne persze, hogy kicsit felfrissítsék a formátumot és tartalmat.

A TV2 tájékoztatása szerint Szulák Andrea, Faragó András, Ember Márk, Krisztik Csaba, Tóth Eszter, Kovács Panka, Kovács Lehel, Mohácsi Norbert és Növényi Norbert is feltűnnek majd egy-egy (vagy több) részben, valamint egy olyan régi motoros, aki már egy korábbi sorozatban is nagy népszerűségre tett szert.

Szabó Erikáról van szó, a Barátok közt gyönyörű Tildájáról, aki 2003 és 2009 között 169 epizódban szerepelt a népszerű telenovellában. Van tehát rutinja abban, hogyan zajlik egy ilyen forgatás, de azért biztosan izgult egy kicsit a munka megkezdése előtt.

„Most már elárulhatom, mit tettem tavaly nyáron. A Balatonon forgattam egy szuper csapattal. Hétfőn indul a Doktor Balaton új évada. Szeretném nektek bemutatni Lilit, aki hamarosan megérkezik Balatonmeggyesre, hogy egy kicsit összekuszálja a szálakat. Fantasztikus munka volt, nagyszerű emberekkel”

– posztolta ki Erika az Instagram-oldalára. Az említett Lili nevű karakter egyébként a meggyesi rendelő új asszisztense, aki rátermettségével gyorsan belopja magát a falusiak szívébe. Mivel kulcsszerepe van a történetben, alighanem rengeteg epizódon keresztül láthatjuk majd – elsőként tehát április 11-én, a Szerencsekerék után.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás