promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jason Momoa elszólta magát, elárulta a Halálos iramban 10. egyik legnagyobb titkát
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jason Momoa száján kicsúszott valami, aminek valószínűleg nem fognak örülni a Halálos iramban 10. készítői.

Nagyon boldogok lettek a fizika szabályait elhanyagoló, ostobán látványos jelenetekkel telezsúfolt Halálos iramban-széria rajongói, mikor kiderült, hogy az Aquamanként elhíresült Jason Momoa lesz a várva várt 10. (és egyben utolsó előtti) rész főgonosza, aki borsot tör majd Vin Diesel és a családja orra alá. Az izmos színész nagyon izgatott, hogy végre csatlakozhatott minden idők egyik legsikeresebb filmsorozatához, és talán pontosan emiatt vétett most egy „hatalmas” hibát.

„Olyan menő emberekkel forgathatok együtt, akikkel eddig még soha. Együtt dolgozhattam Charlize Theronnal, ami nagyon izgalmas számomra. Ő egyszerűen elképesztő”

mondta Jason Momoa.

És hogy mi ezzel a probléma, ami miatt szívhatják a fogukat a Halálos iramban 10. producerei? Az, hogy hivatalosan még nem jelentették be, hogy a Charlize Theron által alakított gonosztevő, Cipher is visszatér a folytatásra, így Jason Momoa pillanatok alatt leleplezte a film egyik legnagyobb, féltve őrzött titkát, amit lehet, hogy a készítők izgalmas meglepetésnek szántak a hűséges rajongók számára.

Jason Momoa mentségére szolgál, hogy Cipher már a 2017-es nyolcadik rész óta Vin Dieselék főellensége, így várható volt a feltűnése a 2023. május 19-én érkező Halálos iramban 10.-ben – de valószínűleg még így is kapott egy kellemetlen hívást a film alkotóitól.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás