promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szívtiprók: Mel Gibson fia még apján is túltesz jóképűségben? A fotók most nem hazudnak
Borítókép:  ©Walt Disney Co./Courtesy Everett Collection/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Milo Gibson 1990-ben szültetett.

Mel Gibson korunk egyik férfiidolja, akiért Magyarországon is százezrek rajonganak, és aki többek között olyan filmekben szerepelt, mint a korábbi Mad Max-trilógia, a Halálos fegyver-filmek vagy éppen a világ egyik legjobb, bár nagyon erős történelmi hamisításokkal teletolt filmjében, a skótok nagyívű szabdaságharcos mozijában, A rettenthetetlenben. Az akciófilmek sztárja később olyan limonádé ízesítésú filmben is megmutatta magát, mint a Megjött Apuci második része. Ebben Mark Wahlberg-gel varázsolnak nagyszerű párost a filmkockákra.

Mel Gibson jelenlegi barátnője, az elképesztően gyönyörű Rosalind Ross 34 évvel fiatalabb a sztártól. Immár 8 éve vannak együtt, és egy közös gyermekük van, akit Lars Gerard-nak hívnak. Lars pedig Mel Gibson kilencedik gyermeke.

Mégis melyik gyermeke a legismertebb?

Talán a 31 éves Milo Gibson Mel Gibson egyik legsimertebb fia, aki apjához hasonlóan színész lett, többek között olyan nagysikerű filmben is játszott, mint a Hacksaw Ridge. Milo Robyn Moore és Mel Gibson házasságából született.

Robyin Moore és Mel Gibson amúgy nagyon sokáig voltak házasok, 1980 és 2011 között, így összesen 31 évig. A sztárpárnak 7 közös gyermeke van.

A képek alapján pedig nagyon nehéz eldönteni, hogy Milo vagy Mel sármosabb-e?

Milo Instagramjáról fotók:

(via Femcafé)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás