promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Netflix igazi nosztalgiabombával készül a nézőknek – A rajongók 11 éve várnak erre a pillanatra!
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Netflix feltámasztja a kétezres évek egyik legendás filmszériáját, amiért annak idején gyerekek milliói voltak oda.

A Netflix sorra hozza nekünk a sikeresebbnél sikeresebb alkotásokat, ráadásul a streamingóriás arra is rájött, hogy az emberek imádnak nosztalgiázni, visszatérni rég látott, kellemes emlékeket előidéző karakterekhez, világokhoz – éppen ezért egyáltalán nem meglepő a vállalat legújabb bejelentése, aminek biztos, hogy rengetegen fognak örülni.

Kiderült, hogy hamarosan új Kémkölykök filmet fog bemutatni a Netflix, ráadásul ismét az eredeti széria készítője, Robert Rodriguez fogja írni és rendezni az alkotást, ami állítólag egy új család kémes kalandjairól szól majd – vagyis minden bizonnyal egy rebootról van szó, amiben maximum csak cameo szerepekben fognak feltűnni az előző részekben látott színészek.

A Netflix valószínűleg „belenyúlt a tutiba” azzal, hogy újra előveszi a Kémkölyköket, hiszen a széria rengeteg pénzt termelt a mozikban még úgy is, hogy a 2011-ben bemutatott negyedik rész a visszajelzések alapján egy kicsit csalódást okozott a rajongóknak.

Egyelőre még nem lehet tudni, hogy mikor jön az új Kémkölykök film, de Robert Rodriguez miatt minden bizonnyal megmarad a régi minőség, szóval nem kell aggódniuk a rajongóknak, illetve a kellemes nosztalgiára vágyóknak.

Ilyen volt annak idején a Kémkölykök, hátha valaki már nem emlékszik:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás