promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felháborodtak az emberek a Sztárban Sztár döntője miatt? – ilyen még sosem volt a műsor történetében
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ez most tényleg Vavra Bencéről szólt, aki megnyerte a Sztárban Sztár nyolcadik évadát.

Jelenleg is a Sztárban sztár a TV2 egyik legjobban futó produkciója, amitől még az RTL Klub is meglehetősen tart. Hamarosan érkezik a Sztárban sztár leszek, ami szintén rendkívül népszerű, ott ráadásul nem is kell felkapott énekeseket leszerződtetni, hogy izgalmasabbá tegyék a műsort, önmagában az a feltörekvő tehetségek miatt.

Rendhagyó módon a TV2 vasárnap helyett szombaton tartotta meg a döntőt. Ugyebár azért kellett változtatnia a menetrenden, mert a mai napon, azaz április 3-án vasárnap tartják az idei országgyűlési választásokat, és mindenki az eredményekre fog figyelni. A TV2-n is a Magyarország Választ 2022 fog képernyőre kerülni estétől, és nem a Sztárban Sztár.

Remélhetőleg mindenki figyelt a műsorváltozásra, és nem maradt le senki a fináléról.

Hogy felháborodtak-e az emberek a Sztárban Sztár döntője miatt? Éppen ellenkezőleg! Ilyen egyetértés még sosem volt köztük a műsor történetében. Persze akadt olyan, amikor a nézők felháborodtak, mert szerintük nem az esett ki, akinek kellett volna. A döntés mindig a többség kezében volt, szóval nincs min vitatkozni.

Végül Ember Márk lett a Sztárban Sztár nyolcadik évadának negyedik helyezettje. A dobogósok közül Szekeres Adrien lett a harmadik, Marics Péter a második, míg Vavra Bence az abszolút győztes.

Az előadó a műsorban az Oscar- és Golden Globe-díjas James Bond betétdallal, Sam Smith bőrébe bújva énekelt óriásit, majd Zsédával énekelt együtt.

Vavra Bence úgy énekelte el a Writings On The Wall-t, hogy a zsűrit is levette a lábáról. Lékai-Kiss Ramóna gyakorlatilag elsírta magát a produkció után.

Már fent is említettük, hogy a kommentelők közül nem volt olyan ember, aki felháborodott volna Vavra Bence győzelmén, és teljes egyetértésben voltak, hogy megérdemelten győzött. Fura, de már jó néhány műsorral előtt is azt gondolták, hogy neki kell megnyerni a Sztárban Sztár idei évadát.

„Gratulálok Bencének Ő volt a legjobb csodálatos hang megjelenés ahogy átélte szerepeket ... ez nem volt bunda!”

„Más nem is nyerhette volna meg! Bence volt a legjobb!”

„Bence! Remélem hamarosan találkozunk veled az operaházban vagy az operett színházban is, nem csak a koncerteken!”

És talán az egyik legfontosabb komment:

„Nem néztem folyamatosan a műsort , nem tudok véleményt mondani, viszont csodálatos, hogy itt a fc-n mocskolódás helyet csak a dicséret, és gratuláció olvasható!”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás