promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fekete bugyiban érkezett a buliba a világhíres amerikai énekesnő, fotó is készült róla
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az énekesnő óriási feltűnést keltett a szettjében.

Idén is megtartották a soron következő Oscar gálát, amelynek keretében kiosztották az Oscar-díjakat is, a filmes világ legpatinásabb elismeréseit. Természetesen a díjnyertes filmek bemutatkozása, felkonferálása és ismertté válása mellett a gála egy igazi showműsor, amely olykor még hetekig is témát kínál a szaftos kis sztorikra fogékony bulvárújságoknak. Az idei, pontosan a 94. díjkiosztó esemény hétországra szóló csúcsmomentum Will Smith hirtelen pofozkodása volt.

A váratlan cselekedetet elszenvedő fél pedig a tréfálkozó, bár tréfája a jelek szerint rosszul elsűlő, Chris Rock volt. Az esemény akkora viharokat keltett, hogy az esetleges rendőrségi felelősségrevonás, per mellett teóriák is szárnyra kaptak, miszerint Chris Rock amúgy már készült a pofonra, fel is vett állvédőt, amit látni is lehet kimerevített képkockákon, így az egész cselekmény meg volt komponálva.

Ám erről később kiderült, hogy a teória kamu, az ezzel kapcsolódónak terjedő kép pedig egy photoshoppos hadművelet része volt.

Ám a gála Will Smithen és Chris Rockon kívül is kínált érdekességeket a filmek mellett. Halsey például olyan szettber érkezett a gála utáni Vanyti Fair afterpartira, mintha csupán fehérnemű lenne rajta, úgy nézett ki, mintha fekete bugyiban jelent volna meg a fotósok előtt.

A szokásos visszafogottságát most hanyagolta is, és teljesen kitárulkozott:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás