promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jim Carrey visszavonul? Aggasztó dolgot mondott a magyarok egyik kedvenc komikusa - videó
Borítókép:  youtube.com/Access (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szomorú mondatok hagyták el a legendás Jim Carrey száját, teljesen kivannak a világsztár rajongói.

Magyarországon is rengetegen imádják a zseniálisan vicces Jim Carrey-t, aki eddigi pályafutása során olyan sikerfilmekben szerepelt, mint például az Ace Ventura, A Maszk, Dumb és Dumber, Én és én meg az Irén, A Grincs, illetve a Sonic, a sündisznó – utóbbinak április 7-én érkezik a folytatása, ami ráadásul jóval szórakoztatóbbnak és látványosabbnak ígérkezik az előzetese alapján:

Jim Carrey jelenleg is a Sonic, a sündisznó 2-t reklámozza és rengeteg interjút ad, de most mindenkit elszomorított, mikor félig-meddig bejelentette, hogy visszavonul.

„Visszavonulok. Valószínűleg. Elég komolyan gondolom. Attól függ, hogy az angyalok hoznak-e egy arany tintával írt forgatókönyvet, ami azt mondja nekem, hogy ezt fontos lenne látniuk az embereknek. Akkor folytatnám, de amúgy szünetre megyek. Nagyon szeretem a csendes életem, festéket kenni a vászonra és a spirituális életem. Úgy érzem – és ezt valószínűleg sose fogjuk hallani egyetlen másik celebtől sem, amíg világ a világ –, hogy mindenem megvan. Eleget tettem. Elég vagyok”

– mondta Jim Carrey egy interjúban.

A rajongók számára kifejezetten aggasztó beszélgetés április elsején került fel az internetre, ezért sokan azt hiszik, hogy csupán átverésről, áprilisi tréfáról van szó, de Jim Carrey túlzottan komolynak tűnt közben, ráadásul nem is erről szólt az interjú – vagyis könnyen lehet, hogy a világsztár tényleg visszavonul hamarosan egy időre (vagy talán örökre), ennek pedig nagyon sokan nem örülnének.

Bárhogy is dönt Jim Carrey, jó hallani, hogy végre ismét jól érzi magát a bőrében és boldog, hiszen az utóbbi években többször is úgy tűnt, hogy komoly problémákkal küzd.

Itt lehet megnézni az interjút:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás