promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Izgató ruhában partizott Beyoncé, a mellei és a feneke is kilátszottak belőle
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az énekesnő nem kapott Oscart, de jót bulizott a díjkiosztó után.

Afterpartival ünnepelte az idei Oscar-díjátadót Beyoncé, a bulit a férje, a rapper Jay-Z szervezte. A kereken 40 éves énekesnő merész ruhát választott az alkalomra, hiszen az látni engedte telt, gömbölyű idomait.

Beyoncé sokakat meglepett a csupán csillogó flitterekkel díszített öltözékével, amely alig takarta el a combját, a melleit és a fenekét. Kétségkívül izgató látványt nyújtott benne, és ezt megosztotta 247 millió Instagram-követőjével is.

A bulira (amely a Gold Party nevet viselte) West Hollywoodban került sor, a ruhát pedig a görög Celia Kritharioti tervezte. Beyoncé maga is jelölt volt az Oscaron, sőt fel is lépett a ceremónián a Be Alive című dalával. Nem nyert szobrocskát, de ez szemmel láthatólag egyáltalán nem zavarta.

Az énekesnő az emlékezetes ruhadarab mellett egy értékes gyémánt nyakláncot viselt, illetve néha egy napszemüveget is magára dobott. Az Instára kitett fotósorozatában olyannyira megmutatott mindent, hogy a végén már a követői pironkodtak.

„Az utolsó képet meg sem érdemeljük”

– írta ki egy hozzászóló, arra a fotóra gondolva, amelyen Beyoncé háttal áll, és formás fenekét mutatja a kamerának. A színpadon egyébként egy zöldes árnyalatú David Koma-ruhakölteményben énekelt, míg a vörös szőnyegre egy élénksárga Valentino-darabot vett magára.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás