promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Katy Perry nadrágja erotikus tánc közben szakadt ki a fenekén – megőrült a nézőtér!
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az énekesnő egy tehetségkutató műsorban zsűrizik, de most elvitte a show-t.

Katy Perry talán kissé elengedte magát, amióta megszülte Orlando Bloommal közös kislányukat 2020 augusztusában. Elképzelhető, hogy olyan ruháiba is bele akarja préselni magát, amelyek dögös csajsziként még rámentek, de tisztes anyukaként már némileg szűkek.

Mással nehezen magyarázható, hogy a 37 éves énekesnő miért keveredett a napokban kínos szituációba. Az American Idol című tehetségkutató műsorban egy erotikus guggolás során egyszerűen szétrepedt a popsiján a piros bőrnadrágja, és ezt persze a nézők is azonnal észrevették.

A sztár azonban nem bujdokolt el szégyenében, hanem zsűritársaival vicces performanszot rögtönzött az esetből. Vettek egy óriási sárga ragasztószalagot, és azzal igyekeztek korrigálni a tönkrement ruhadarabot.

Nem ez volt Katy Perry első ilyen bakija, 2018-ban például (amikor először zsűrizett a tehetségkutatóban) tánc közben elesett, és kilátszott a bugyija, mert túlságosan rövid ruhát vett magára. Az ilyen aprócska botrányok persze inkább jót tesznek a műsornak, szóval a jövőben sem várható, hogy rendreutasítják a popdívát.

Furcsa lett volna, ha a jelenetet nem posztolta volna ki az énekesnő maga is a 156 millió Instagram-követője számára, de megtette, és kinevetés helyett bő 4 millió megtekintést és több mint 5000 hozzászólást sikerült elérnie vele.

A legviccesebb az egészben, hogy Katy Perry éppen ott tartott a 2010-es Teenage Dream című dalának szövegében, hogy „megdobogtatom a szíved a szűk farmeromban ma este” – és a túlságosan szűk gatyó pontosan ennél a sornál mondta fel a szolgálatot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás