promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Will Smith feleségének betegsége tényleg komoly - az Oscar-díjas színész újra megszólalt
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Már megszoktuk, hogy sok mindenen lehet viccelődni az Oscar-gálán, de Chris Rock most lehet tényleg túllépte a határt.

Már azok az emberek is kezdik elhinni, hogy Will Smith kirohanása az Oscar-gálán teljesen őszinte volt, akik eddig arra gyanakodtak, hogy valamilyen médiahack van a dologban. Ugyebár az összeesküvés elméletek hívei továbbra is azt mondják, hogy ezzel a nézettséget akarták növelni, és az egészet megjátszották.

Akik úgy látják, hogy az Oscar-díjas színész tényleg elvesztette a fejét, azok meg elég nehéz helyzetben vannak. Az agressziót ugyebár el kell ítélni, de hát azt az embert se szabad leszólni, aki így kiáll a beteg felesége mellett.

Chris Rock valószínűleg maga sem örült volna, ha a beteg feleségén viccelődnek egy nyilvános eseményen. Will Smith igazából még kötelezően kacagott az elején, de valószínűleg meglátta a párja arcát, aki rém kellemetlenül érezte magát.

A life.hu nézett utána, hogy Jada Pinkett Smithnek tényleg komoly betegsége van. Az alopecia areata következménye, hogy az immunrendszer tévedésből megtámadja a szőrtüszőket, és gyulladást okoz, emiatt pedig hajhulláshoz vezet. Feltehetően egy autoimmun betegségről van szó, de ezt még a kutatók is vizsgálják.

Közben a botrány után Oscar-díjat kapó Will Smith már kitisztította a fejét, és igyekezett tiszta vizet önteni a pohárba Instagramon.

„A rólam szóló viccek elfogadása a munkámmal jár, de Jada egészségi állapotával kapcsolatos poén már sok volt, és indulatból reagáltam rá”

- írta a színész, aki Chris Rocktól és a Filmakadémiától is bocsánatot kért.

Az Oscar-gála mögött álló szervezet ettől függetlenül elindította a vizsgálatot. Lehet lovagias a bocsánatkérés, de meglepő lenne, ha Smith tettének nem lenne valamilyen következménye.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás