promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
RTL Klub, TV2, ATV - rendhagyó változások lesznek a tv-csatornákon a választás napján
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A választás miatt teljesen felborulnak a tv-csatornák hétvégi műsorrendje.

Április 3-án, vasárnap lesz a 2022-es parlamenti választás, emiatt több magyar tv-csatorna műsorrendje is gyökeresen változni fog a hétvégén.

  • A TV2 rendhagyó módon nem vasárnap, hanem szombat este fogja műsorra tűzni a Sztárban sztár döntőjét, míg vasárnap a Magyarország Választ 2022 című politikai műsort láthatják a nézők a Tények után. Szombaton a Sztárban sztár fináléja a megszokott időpontban, 18:55-kor kezdődik.
  • Az RTL Klubon a vasárnap esti Híradó 25 perccel tovább fog tartani, emiatt pedig sokat fog csúszni Volodimir Zelenszkij sorozatának, A nép szolgájának a folytatása. Az uktán elnök vígjátékszériája 19:15-kor fog kezdődni, de ezúttal nem kettő, hanem három epizódot fognak leadni belőle. 21 órától aztán következik a Választás 2022, ami nagyjából éjfélig fog tartani.
  • Az ATV vasárnapi műsorrendje is nagyban változni fog a választás miatt. Az ezzel kapcsolatos műsorfolyam már 15 órakor elkezdődik, és folyamatosan követhetjük majd a legfrissebb történéseket.
  • A HírTV-n 8 órától délig, 17:30-tól 18:30-ig, valamint 18:55 egészen éjfélig lesznek műsorok a választással kapcsolatban.
  • A M1-en csak az esti Híradó után, 18.30-kor fog elindulni a Választás 2022 című műsor, ami szintén éjfélig fog tartani.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás