promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elkeserítő hírt kaptak a Netflix nézői - Ennek nagyon sokan nem fognak örülni, a magyarok egyik kedvenc sorozatáról van szó
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Netflix búcsút intett az év egyik legsikeresebb sorozatának, a rajongók értetlenül állnak a döntés előtt.

Gyakran megesik a Netflix esetében, hogy a nézők szerint túl korán kaszál el egy sorozatot, de most egy kifejezetten meglepő döntést hozott a streaming óriás, ugyanis egy olyan szériának vetett véget, amit a kritikusok, illetve a közönség is egyértelműen kedvelt – arról nem is beszélve, hogy jó sokan is nézték, ráadásul Magyarországon is bekerült a TOP10-be.

Kiderült, hogy A 81-es számú archívum című, január 14-én bemutatott horrorsorozatnak nem lesz második évada, mivel a Netflix nem kér belőle.

Hogy pontosan miért döntött így a platform, azt egyelőre még nem lehet tudni, de a készítők többször is jelezték az utóbbi hetekben, hogy ők szeretnék még tovább folytatni a történetet, és rengeteg tervük van – de úgy tűnik, hogy ezek megvalósítására már sajnos nem lesz lehetőségük.

Egyes források szerint azért kaszálhatták el A 81-es számú archívumot, mert a költségvetéséhez képest nem nézték elegen, de olyanok is akadnak, akik valami személyes okot sejtenek a háttérben – bármi is legyen az igazság, az biztos, hogy sokan elszomorodtak a hír hallatán, hiszen az év egyik legérdekesebb sorozatáról van szó.

A mindössze 8 részből álló A 81-es számú archívum egyébként egy férfiről szól, aki régi, sérült videókazetták anyagainak megmentésével foglalkozik, de az egyik munkája során belebotlik egy lány felvételeibe, aki valami hátborzongató dologba keveredik, ami végül rá is hatással lesz – itt lehet megnézni az előzetest:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás