promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jennifer Lopez ruhája úgy szétpattant, hogy takargatnia kellett hatalmas melleit? Szuperszexi videó került fel az internetre
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az énekesnő elképesztően átlátszó, és mindeközben keveset takaró ruhában jelent meg.

Jennifer Lopez visszatért, sőt, mondhatni nagyon visszatért Ben Affleckkel az oldalán. Amióta pedig újra dúl a szerelem az egykori álompár között sokkal jobban elengedi magát a színész-énekesnő. Az elmúlt hetekben szinte futószalagon érkeztek a szexi képek az Instagram-oldalára. Ezek a fotók pedig a korábbiakhoz képest sokkal, de sokkal beválalósabbak.

Jennifer Lopez pedig közben nagyon pörgős életet él, hamarosan például érkezik egy új filmje a mozikba, amely valószínűleg nagyon sok magyar kedvenc, könnyed romantikus alkotása is lesz 2022-ben.

A színésznő Instagram-oldalára felkerült videók és képek láttán, néha döbbenten állunk, elképesztő, hogy lehet úgy ruhát felvenni, hogy közben az alig takar valamit, hogy lehet ilyen csodálatos ruhakölteményeket úgy hordani, hogy miközben alig takar valamennyit a ruha, mégis úgy tűnik, hogy ez egy olyan hétköznapi ruha, amelyet bárhol fel lehetne venni.

Viszont lehet, hogy Jennifer Lopezen áll a legjobban.

Az iHeart Music Awardson vett át egy rangos díjat Jennifer Lopez, és a ceremónián a díj átvételekor viselt ruhája kétségbeejtően szexi. Nincs szó szétpattanásról, sem pedig takargatásról, ám valószínűleg te is ezt a kérdést fogod feltenni, amikor meglesed a videót:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás