promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csúcsbombázó szőke modellel járt Harry herceg Meghan Markle előtt, azt is tudni lehet, miért szakítottak - fotók
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Korábban menekültek a nők Harry herceg elől.

Harry herceg és Meghan Markle rövid jegyesség után végül 2018-ban házasodtak össze óriáis pompa közepette, az esküvőjük a brit királyi család történetében az egyik legnagyobb érdeklődésre számon tartott esemény volt. A ceremónia után történteket pedig mindenki ismeri, új fejezet nyílt II. Erzsébet és a család életében, amikor újra nagyon a médiaérdeklődés fókuszába kerültek.

Meghan Markle és Harry herceg angolosan távozott a család életéből. Régi életük pedig azóta is folyamatosan téma, még most is sok cikk jelenik meg Meghan Markle korábbi életéről, korábbi férjével kapcsolatban, miközben Meghannal családja is folyamatosan háborúzik.

De olykor Harry herceg exei is megszólalnak még a nyilvánosság előtt, legutóbb például a Bollywoodban színésznői babérokra törő, gyönyörű modell Florence St George mondta el, hogy mi volt neki sok a családban. Számára hátborzongató volt, hogy Harry mellett ennyire fókuszban és reflektorfényben van, épp ezért hamar hozott egy döntést, így nem folytatták a kapcsolatot.

Utólag is nagyon jó döntésnek tartja ezt a modell-színésznő, aki az elmúlt években a fazekasság rejtelmeiben merült el.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás