promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vége: lekerül az Exatlon Hungary a képernyőről
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sokkal hamarabb távozik az Exatlon Hungary 4. évada, mint azt bárki gondolta volna.

A 2021-ben sugárzott 3. évad az Exatlon Hungary eddigi leghosszabb évada volt, hiszen 2020. december 28-án indult, és 2021. június 4-én ért véget. Ehhez képest az All Star döntőjére sokkal hamarabb, már áprilisban sort kerít a TV2, ugyanis már április 10-én kiderül, hogy ki lesz a 4. évad legjobb férfi-, és női versenyzője.

A TV2 a pénteki közleményében írja, hogy az Exatlon Hungary All Star fináléját rendhagyó módon vasárnap este, 18:55-kor lesz látható, majd ezt fogja követni a csatorna új sorozata, a Mucsi Zoltán főszereplésével készült Pepe.

Jelenleg hat Bajnok (Dr. Busa Gabriella, Tóth Janka, Ujvári Iza, Jósa Danny, Kempf Zozo és Somhegyi Krisztián) és nyolc Kihívó (Bessenyei Bogi, Huszti Kata, Pap Dorci, Szente Gréta, Herczeg-Kis Bálint, Kása András, Nagy Dani és Rozs Gergely) van versenyben az Exatlon Hungary 15-15 millió forintos fődíjáért. Az összeköltözés és az egyéni szakasz nincs már messze, így a nézők egyre izgalmasabb küzdelmekre számíthatnak. A következő napokban, az egyéni küzdelmek megkezdése előtt összesen két lány és két fiú búcsúzik az Exatlon Hungary-től. Ez azt jelenti, hogy a csapatküzdelmeket maga mögött hagyva az április 4-i héten a tíz legjobb exatlonista kerül egy lépéssel közelebb az Exatlon Hungary All Star kupájának megnyeréséhez.

Az egyéni küzdelmek után április 8-án, pénteken 20 órától láthatjuk az All Star elődöntőjét, majd vasárnap jön a dupla döntő.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás