promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meglepő műsorváltozást jelentett be a TV2 – A csatorna legnépszerűbb műsorát érinti
Borítókép:  TV2
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Sztárban sztár rajongóinak kell nagyon figyelniük.

Jelenleg is a Sztárban sztár a TV2 egyik legjobban futó produkciója, amitől még az RTL Klub is meglehetősen tart. A konkurens csatornánál az Álarcos énekesből kifogyott a szufla, amit emiatt pihentetni is fognak jó ideig, de a Sztárban sztár receptjén jelenleg nem muszáj változtatni.

Sőt, ott van még a testvérműsor, a Sztárban sztár leszek, ami szintén rendkívül népszerű, ott ráadásul nem is kell felkapott énekeseket leszerződtetni, hogy izgalmasabbá tegyék a műsort, önmagában izgalmas a feltörekvő tehetségek miatt.

Múlt vasárnap véget ért a Sztárban Sztár hatodik élő show-ja, és a nézők ismét rengeteget izgulhattak.

A műsorból Zámbó Krisztián esett ki, míg Vavra Bence hatalmasat alakított a színpadon. Sokan úgy gondolják, hogy ő fogja megnyerni a nyolcadik évadot. Ezen a héten sem lesz könnyű dolga, mivel The Weeknd-et kell utánoznia.

Közben a rajongóknak nagyon kell figyelniük, nehogy lemaradjanak a fináléról, ami kivételesen nem vasárnap lesz. A SorozatWiki idézte a TV2 közleményét, hogy a produkció döntője április 2-án, szombaton 19:30-tól lesz látható a csatornán, nagyjából 3 és fél órán keresztül.

A TV2 Csoportnak valószínűleg azért kellett változtatnia a menetrenden, mert április 3-án, vasárnap tartják az idei országgyűlési választásokat, és mindenki az eredményekre fog figyelni. A TV2-n is a Magyarország Választ 2022 fog képernyőre kerülni.

A hetedik élő show természetesen ugyanúgy vasárnap lesz, és megmutatjuk azt is, hogy kire milyen feladat vár.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás