promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szeretnél egy jó nagyot sírni? Íme 3 szerelmes film, ami tuti, hogy könnyeket csal a szemedbe!
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez a három romantikus történet bárkinek a szemébe képes könnyeket csalni! 

Van valami felszabadító abban, ha sírunk. Talán ezért szeretjük annyira azokat a filmeket, amik könnyeket csalnak szemeinkbe. Néha jó is kiengedni a bennragadt érzelmeket, feszültségeket. Ez a három film erősen ajánlott, ha szeretnél meghatódni! 

Szerelmünk lapjai

A film egy életen át tartó, elválaszthatatlan szerelem történetét mutatja be, ami még a halál kapuján is átkíséri a lelkileg összekapcsolódott párt. Ryan Gosling és Rachel McAdams tökéletesen mutatja be mindazt, ami a szerelemhez és a tiszta szeretethez hozzátartozik:

a fellángolást, a közelséget, a veszekedéseket, a kirohanásokat, a megnyugvást, a biztonságot és mindenek felett a kitartást. 

Ha még nem láttad a filmet, akkor sok zsebkendőt készíts elő, mert szükség lesz rá!

Túl a barátságon

Ez a megható történet nemcsak a szereplőkről szól, hanem magáról a határok nélküli szeretetről is. Jake Gyllenhaal és Heath Ledger játssza azt a két férfit, akik egy stigmákkal és megvetéssel teli világban habár soha nem bontakoztathatják ki igazán szerelmüket, de egy résnyi fényt találnak maguknak. 

A tragikus végkifejlet szívbe markoló csavarral üt át.

Az alkotás bemutatja, hogy milyen leélni egy életet elfojtásban, titkok közt, a szerelem szabad megélése nélkül. 

Benjamin Button különös élete

Rengeteg van ebben a filmben, ami szerethető, de a legfontosabb szempont talán a felelősség. A Benjamin Button különös élete ugyanis bemutatja, hogy csak mi vagyunk képesek elérni a boldogságot és az élettel való elégedettséget.

A vég és a kezdet ábrázolása is egészen egyedi a filmben. 

Idősként mindenki újra gyermeki tehetetlenségét éli újra át bizonyos szinten: elfelejtjük a dolgokat, kevésbé tudjuk ellátni magunkat, kiszolgáltatottak leszünk. Persze itt is hangsúlyos a szerelmi szál, a teljesen abszurd és fájdalmas helyzet ellenére is kitart egymás mellett Daisy és Benjamin.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás