promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlant húzott a Netflix, Magyarországon tízezrek fogják imába foglalni a nevüket
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy nagysikerű, Magyarországon is imádott sorozat folytatása jön hamarosan.

Az Azok a 70-es évek show című sorozat az Egyesült államokban 1998 augusztusában indult el hódító útjára, a széria végül 8 évadot és összesen 200 epizódot élt meg. Magyarországon a Comedy Central-on láthattuk a sorozatot. Hőseink a nosztalgikus hetvenes éveken száguldoznak át, természetesen mindent a fiatalok perspektívájából látunk. A nagy történelem fontos mozzanatai is csak mellékvágányok a tinik egyéb gondokkal teletűzdelt hétköznapjaiban.

A sorozatnak azonban a való életre is elég erős lenyomata lett, hiszen például itt ismerkedett össze Mila Kunis és Ashton Kutcher is, akik a filmben sokáig egy párt is alkotnak, később pedig a való életben össze is házasodtak.

Azt már korábben is tudtuk, hogy a Netflix megrendelte a széria folytatását, amely az Azok a 90-es évek címre fog majd hallgatni, és többek között Eric és Donna gyermeke, Leia is szerepelni fog benne, aki meglátogatja majd 1995 nyarán nagyszüleiket, Kittyt és Redet.

Miért lehet váratlan húzás az új széria? Mivel korábban volt már egy próbálkozás, Azok a 80-as évek show néven, ám a projekt nem nagyon váltotta be a hozzá fűzött reményeket, ám az is igaz, hogy hivatalosan nem is az Azok a 70-es évek show spin-offja volt, inkább csak elemeiben és hangulatában szeretett volna arra hasonlítani, egyfajta inspirációforásul használták a készítők a nagysikerű szériát a sajátjukhoz.

Milyen új fejlemények vannak az Azok a 90-es évek show-val kapcsolatban?

A szereplők közül egyelőre akkor, 2021 októberében az volt biztos, hogy visszatér majd mindenképpen Kurtwood Smith (Red Forman) és Debra Jo Rupp (Kitty Forman) is. Az újabb hírek szerint a régi szereplők közül többel még tárgyalások folynak, így nem lehet tudni, hogy feltűnnek-e majd az új szériában, de esély lehet rá. A legnagyobb esély Donna és Eric feltűnésére van az első évadban.

A What's on Netflix úgy tudja, hogy a forgatások április végén fejeződhetnek majd be, a sorozat 10 részes lesz. Leiát amúgy Callie Haverda alakítja majd.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás