promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sztárban sztár: tényleg ő fogja megnyerni az egész versenyt?
Borítókép:  TV2
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A közönség szerint ez az énekes eddig csúcsteljesítményt nyújt.

Véget ért a Sztárban Sztár hatodik élő show-ja, és a nézők ismét rengeteget izgulhattak, na meg a térdüket is csapkodhatták a nevetéstől. A rajongók részéről volt egy kis szomorúság, mivel egy olyan ember esett ki a műsorból, aki mindig mosolyt tudott csalni mindenki arcára.

A szavazás mégis úgy alakult, hogy végül Zámbó Krisztiánnak kellett távoznia. Még Till Attila is el volt keseredve, sőt, meg is lepődött a szavazáson.

Zámbó Jimmy fia még a hasát is megvillantotta, és hát nem volt könnyű feladata, mivel a pop hercegnője, Britney Spears bőrébe bújva kellett elénekelnie a világhírű „Crazy” című dalt.

Krisztián minden egyes pillanatát élvezte a műsornak. Nem titkolta, hogy még a győzelem is megfordult a fejében, főleg ahogy egyre kevesebben lettek, de így is elégedett a teljesítményével.

Aki még maximálisan elégedett lehet, az Vavra Bence, aki zseniálisan adta elő Adele Easy On Me című szerzeményét. Ezzel a zsűrit, na meg a közönséget is levette a lábáról.

A nézők többsége úgy érzi, hogy a mezőnyből Bence nagyon kiemelkedik, így valószínűleg ő is fogja megnyerni a Sztárban sztár mostani évadát.

„Neki kell megnyerni!!”

„Szuper volt...veri a mezőnyt!”

„Kiugrott a szívem a helyéről, annyira jó voltál. Szerintem az nem kérdés, hogy kinek kell nyernie a sztárban sztárt.”

„Messze magasan a legjobb voltál ma is! Hetek òta erre várok, mikor lesz már Bence a napi győztes! És végre bumm. Nagyon megérdemelted! Mennyit gyakorolhattál mire ennyire megszòlalásig hasonlított az eredetire. Ha Adele hallotta (volna) igencsak gratulálna.”

- írták a kommentelők.

Kiderül, hogy Bence ezen a hétvégén is ki tudja-e majd hozni magából a maximumot. Most se lesz könnyű dolga, mert The Weeknd-et kell utánoznia.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás