promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kvíz: még a legnagyobb Poirot-rajongók sem tudják hibátlanul kitölteni - ki mered próbálni?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy Poirot-kvíz, ami még magát Hercule Poirot-t is megizzasztaná. Bevállalod?

A David Suchet főszereplésével készült Poirot-sorozat az egyik legismertebb és legnépszerűbb adaptáció, ami Agatha Christie legendás mesterdetektívének kalandjaiból készült. David Suchet 1989 és 2013 között összesen 13 évadban bújt a kis belga, bajuszos nyomozó szerepébe, ez alatt az idő alatt pedig nagyon sok olyan színész fordult meg egy-egy epizódban, akik azóta befutott sztárok lettek Hollywood-ban.

Most egy olyan Poirot-kvízt hoztunk nektek, ami még a legnagyobb rajongókat is megizzaszthatja, és nem kizárt, hogy nem lesz olyan ember, aki hibátlanul ki tudja majd tölteni ezt a kérdéssort.

Az alábbi kvízben a Poirot-sorozat mellékszereplőivel kapcsolatban kaptok majd kérdéseket, pontosabban arról, hogy az alábbi mellékszerepeket játszó színészeket mely filmekben, illetve sorozatokban is láthattuk a felsoroltak közül.

A kérdések nem lesznek egyszerűek, lesz köztük becsapós, ravasz kérdés is; dehát Poirot ügyei sem mindig voltak olyan egyszerűek. Ahogy a belga detektívnek is sokszor meggyűlt a baja néhány fondorlatos gyilkossal, úgy teszi próbára a Ti szürke agysejtjeiteket is ez a kvíz. Sok sikert!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás