promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rejtett titkos szobát találtak az új házban, kész horror volt, ami bent fogadta őket - Tiktok-videó
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mindenre fel voltak készülve, de erre a rejtélyes eseményre nem.

Új ingatlan vagy éppen ház vásárlásánál valószínűleg az egyik első dolgunk az, hogy megnézzük, hogy mi van fent a padláson vagy éppen azt, hogy mi rejtőzik a pincében, szuterénban, hiszen ezek a helyek azok, ahol bizony csak nagyon ritkán járunk, még házvásárlás esetén is sokszor elfelejtkeznek róla az emberek, hogy a papírok aláírása előtt feltérképezzék őket..

Ezeken a helyeken érhetnek minket kellemetlen meglepetések. Gondolnánk, aztán lehet, hogy teljesen máshonnan jön a meglepetés. Titkos járatok, rejtélyes szobák formájában. A TikTok-on pedig a secret room kulcsszavak beirása után tényleg feltárul egy elképesztően izgalmas világ előttünk. 

2021-ben például az egyik legjobban pörgő titkos szoba kontent egy hideg tükör mögötti világ felfedezése volt:

A The Sun angol bulvárlap most egy elképesztően horrorisztikus esetről számolt be. A frissen vásárolt ház egyik falát megnyitva a fiatal pár többek között egy horgon lógó Bibliát talált, de nem ez volt az egyetlen fura tárgy a házban. Később a padláson például találtak egy olyan bőröndöt is, amelyben egy fakeresztet, és egyéb, valószínűleg valamiféle rituálléhoz vagy horrorjátékhoz kapcsolódó eszközt találtak.

Majd később a falakban is tárgyakra bukkantak:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás