promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes: Katalin hercegné legnagyobb titkától hangos a világsajtó
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kiderült az, amire valószínűleg milliók voltak kíváncsiak világszerte.

Katalin hercegné a brit királyi család egyik leggyönyörűbb tagja, szépsége talán bármelyik családtag szépségét is túlragyogja. Így nem is csoda, hogy a világsajtó nagyon sokat foglalkozik Katalin praktikáival, keresve-kutatva a titok nyitját, hogy aztán ezt megosztva a közönségükkel több százezer olvasót tudjanak bezsebelni.

De vajon van-e a hercegnének létezik efféle titka vagy csak a genetika?

Létezik a titok, ami a tudatosság, egy-egy bulvároldal pedig megpórbálta koherensen lebontani a titok összetevőit információmorzsákból.

Katalin hercegné alakjára valószínűleg a fél világ irigykedik, sok nő pedig azonnal kíváncsi a titok nyitjára, mivel a hercegnéről szinte futószalagon jelennek meg a médiában képek. A Daily Mail megpróbálta megfejteni a rejtélyt, mint írják, a hercegné turmixszal indítja a napot, majd rengeteg salátát eszik, a héten egyszer pedig kifejezetten csak nyers ételeket fogyaszt.

Imádja a gyümölcssalátát, amelybe szinte mindig tesz görögdinnyét, illetve a cevichét is, amely egy perui étel, igazából citromlében marinált hal. Állítólag ettől olyan ragyogó a bőre.

A hercegné sokszor a gyümölcsöket és zöldségeket saját maga szerzi be, sőt, otthon sokszor ő is főz, nem veszi igénybe a királyi séfek segítségét.

Emellett rengeteget mozog is, sokat fut, Crosfitt-ezik, jógázik, és persze rengeteget van a Kensington-palota edzőtermében is.

És hogy mi az a ceviché?

(via Femcafé)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás