promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sztárban sztár: szervezett szavazás hamisítja meg az eredményeket? Furcsa győztes jöhet ki így
Borítókép:  TV2/Sztárban sztár
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Marics Peti ki sem eshet a versenyből?

Jó kis csapat jött össze az idei Sztárban sztár című zenés showműsorban, amely a TV2 csatornán fut vasárnaponként. Hazai sztárok öltöznek be külföldi énekeseknek, hogy a bőrükbe bújva, stílusukat utánozva vegyék le lábáról a közönséget és a zsűrit.

A kieséses rendszer egyszerre igazságos és igazságtalan, amint az a legutóbbi műsorban is nyilvánvalóvá vált. Hiába kapott Péterffy Lili, Szekeres Adrien és Marics Peti is „csak” 35 pontot (a maximális 40-ből) a zsűritől, végül a jobban teljesítő (38 pont) Dallos Bogi búcsúzott, mert a nézők mást akartak megmenteni.

Puskás Peti feleségének 242 ezer Instagram-követője természetesen rögtön csalást és hamisítást emlegetett, azt hánytorgatva fel, hogy az egyik versenyző masszív rajongói tábora összehangoltan szavaz (naná, mit is tenne), és ezzel „örökre” benntartja kedvencét.

„Szerintem azért ma Stohl se volt topon, Marics Petiről meg ne beszéljünk. Harmadik adás, hogy saját hangon énekel, mégis a tinik továbbküldik. Igazságtalan.”

„Marics Peti mikor esik már ki? Aki jó produkciót tesz le, az mind kiesik?”

„Marics mit keres még ott?”

„Nem értem, hogy eshetett ki, de hát majd megnyeretik a tini lányok Marics Petivel, aki olyan, mintha fuldokolna éneklés közben”

– érkeztek az adás után a dühös kommentek Bogi Insta-oldalára. Marics Peti egyébként Justin Bieberként lépett fel legutóbb, és a Valmar fiatal sztárját a zsűri néhány tagja is ledorongolta. Kökény Attila „ökölbe szorított lábbal” nézte végig a produkciót, nem hallotta Bieber hangszínét, míg Papp Szabi, a Supernem énekes-basszusgitárosa fáradtnak érezte az előadást, olyannak tűnt számára, mintha Marics Peti a nyolcadik haknit tolta volna le aznap.

„Beismerem, hogy jobban is hozhattam volna, a magasabb hangokat már nehezen tudtam kiénekelni. Tudom ugyanakkor, hogy Szabi tehetségesnek tart, és nem rosszindulatból mondta, amit mondott, de azért csúnya kritika volt. Pedig én csak próbáltam megmaradni a szerepben, ami számára ezek szerint nem jött le jól”

– védte magát Marics Peti, aki azt is elmondta, hogy napi győzelmekre ugyan nem számít, de az erős bázisuk miatt az erős esélyesek közé tartozik az első helyre. Az Instagram-oldalán persze kapott hideget-meleget.

„Remélem, te leszel a következő, aki távozik”

– szórt rá átkot egy nyilvánvalóan vele nem szimpatizáló, de azért a rajongói is megszólaltak:

„Megnyeri! Ez tény! Ha nem, nincs Isten!”

„Az a lényeg, hogy benn vagy, sose leszel utolsó, hozzuk neked a pontot”

– közölte végül lelkesen és elszántan egy hölgy, megerősítve azt a gyanút, hogy Marics Peti nagy tábora tényleg képes befolyásolni az eredményeket. Folytatás vasárnap a TV2-n.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás