promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutális fordulat: Károly hercegnek van egy eltitkolt fia, aki idősebb Vilmosnál, így idővel akár király is lehet? – fotó
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem mindennapi pletyka kapott szárnyra ismét.

A brit királyi család életében a pletykák és a kisebb botrányok már több évtizede jelen vannak, az újságok pedig előszeretettel cikkeznek ezekről. Az utóbbi időben pedig Meghan Markle és Harry herceg is rengeteg alapanyagot szolgáltat a lapoknak, legutóbb például arról szólt több írás, hogy Meghan testvére olyan jóslatokba bocsájtkozott, minthogy a hercegné hamarosan szakítani fog Harry herceggel.

Még az indokokat is felsorolta.

Az utóbb időben pedig rengeteg cikk számol be II. Erzsébet trónjának utódlásáról is, ezzel kapcsolatban azonban nemrégiben őfelsége egy beszédében tiszta vizet öntött pohárba, miszerint Károly követi majd őt Nagy-Britannia trónján.

De mi van akkor, ha Károlynak van egy eltitkolt gyereke?

Egy nemrégiben szárnyra kapott feltételezés ugyanis erről számolt be, hogy egy férfi előállt, miszerint ő lenne Kamilla és Károly herceg eltitkolt szerelemgyereke, ráadásul évekkel korábban született, mint Vilmos, így akár ő is lehetne majd a trón várományosa később. Simon Charles Dorante-Day 55 éves, Ausztráliában él, foglalkozására nézve pedig mérnök. A férfi sztorija szerint Károly és Kamilla azért adták örökbe, mivel II. Erzsébet nem rajongott azért, hogy a fiának már 17 évesen gyermeke született.

A férfi a vad feltételezést nagymamájától hallotta, és évek óta próbálja bebizonyítani annak igazát, még egy Facebook-oldalt is létrehozott, ahol folyamatosan posztol magáról képeket:

(via Femcafé)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás