promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
7 év után kiderült az igazság: valójában ezért balhézott össze Tom Hardy és Charlize Theron
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Mad Max – A harag útja forgatásán állítólag annyira elmérgesedett a helyzet, hogy Charlize Theron távoltartási végzést kért Tom Hardy ellen.

2015-ben mutatták be a Mad Max – A harag útja című nagy sikerű akciófilmet Tom Hardy és Charlize Theron főszereplésével. Már akkor hallani lehetett, hogy nem volt éppenséggel zökkenőmentes a forgatás, ugyanis a két világsztár nagyon nem jött ki egymással, és elég durva incidensek voltak, amik miatt távoltartási végzést kért a színésznő a kollégája ellen.

Eddig homály fedte, hogy vajon mi volt a feszültség oka a Mad Max – A harag útja munkálatai alatt, de most megjelent egy könyv, amiben kiderülnek a mocskos részletek, így 7 év után végre mindenki megtudhatja az igazságot.

Tom Hardyra hatalmas nyomás nehezedett, és közben nem igazán bízott a rendezőben, George Millerben, ráadásul gyűlölte, hogy a forróságban, homokban kell szinte minden egyes nap forgatnia. Nagyon frusztrált volt és egyáltalán nem volt kedve dolgozni, így sűrűn előfordult, hogy késett – ezt elégelte meg egy nap a színésztársa.

Direkt megmondták mindenkinek, hogy egy adott időpontban legyenek ott a forgatáson, Charlize Theron pedig eleget is tett ennek a kérésnek, de Tom Hardy csak három óra késéssel érkezett meg, addig pedig mindenki rá várt, a produkció feleslegesen égette a pénzt, a színésznő pedig kiakadt rá és elküldte őt a fenébe – ekkor Tom Hardynál elpattant valami, és állítólag nekiesett a színésznőnek, üvöltözés és lökdösődés lett a kellemetlenségből.

Tom Hardy csak akkor nyugodott meg, mikor látta a film végső, fantasztikus változatát, utána pedig mindenkitől bocsánatot kért, és kibékült Charlize Theronnal. Sikerült mindent megbeszélniük, ma pedig már egész baráti a viszonyuk – a közös filmjük pedig modern klasszikussá vált az évek alatt.

Itt lehet megnézni a Mad Max – A harag útja előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás