promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hűha: Dua Lipa nagy bajba került? - Komoly dologgal vádolják az énekesnőt!
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagyon kellemetlen helyzetbe került Dua Lipa, ugyanis úgy tűnik, hogy bíróság elé akarja ráncigálni őt egy zenekar.

Dua Lipa jelenleg a világ egyik legnépszerűbb, legsikeresebb előadója, aki folyamatosan ontja magából a slágereket. Az egyik legismertebb dala a 2020-ban kiadott „Levitating”, amit DaBabyvel közösen készített az énekesnő. A szerzemény többszörös platinalemez lett, rengeteg slágerlistán az első helyen szerepelt, ráadásul még a legendás Madonna is készített hozzá egy remixet – de úgy tűnik, hogy komoly bajba keveredett most a dal miatt Dua Lipa.

Az Artikal Sound System nevű floridai reggae banda nemrég beperelte Dua Lipát és a Warner Bros.-t a „Levitating” miatt, ugyanis a popsztár dala állítólag lekoppintotta a zenekar „Live Your Life” című 2017-es szerzeményét – ezért most komoly pénzt követelnek a hírességtől és a kiadótól, mivel szerintük a túlzott hasonlóság miatt tudatosan másolták le a számot.

Az ügy rögtön nagy port kavart, ugyanis kivételesen úgy tűnik, hogy valamilyen szinten igaza lehet az Artikal Sound Systemnek, mivel a két dal valóban kísértetiesen hasonlít ritmusban és dallamvezetésben is – így elég valószínű, hogy bíróságon kívüli megegyezés lesz a vége, és a banda kap majd egy bizonyos összeget Dua Lipáéktól.

Itt lehet meghallgatni a két dal összehasonlítását:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás