promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Michael Bublé érdekes módot választott az örömhír beharangozására - videó
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az énekes nagyon különleges módon közölte a világgal, hogy felesége újra gyermeket vár.

A világhírű énekes, Michael Bublé már számos sikert betudhat magának az életben. A kanadai-olasz dzsesszénekes és színész már háromszor is bezsebelte a Grammy-díjat. Jelenleg Vancouverben és New York-ban él feleségével, akivel három csodálatos gyermekük is született. Most pedig hatalmas hírt közölt az énekes, mégpedig nem is akárhogyan!

Michael Bublé felesége, Luisina Lopilato, ugyanis negyedszerre is gyermeket vár.

Egy igencsak különleges módot választottak arra, hogy ezt tudassák a nagy világgal. 

[[cikk1]]

A most 46 éves énekes új dalában a felesége is feltűnik, akivel közösen már jól ismert romantikus filmek jeleneteit játsszák el újra. Az I'll Never Not Love You című szám videóklipjének végén még három gyermekük is megjelenik és ekkor érkezik a ráadás: a 34 éves Luisina is besétál gömbölyű pocakjával.

Többen azt gondolhatták, hogy a fiatal nőt csak a videó kedvéért ábrázolták várandósan, de Michael Bublé eloszlatta a kételyeket végül és hivatalosan is beharangozta a babahírt. 

A klipben feltűnik többek között a Titanic ikonikus jelenete is, amikor Rose és Jack együtt fagyoskodank a hajótörés után a lebegő deszkán, de az Igazából szerelem híres jelenetét is újraforgatták, ahol ezúttal Michael mutatja fel a táblákat feleségének.

A videó megtekinthető itt:

[[cikk2]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás