promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elkeserítő hírt kaptak Jason Statham rajongói - Ilyen egy igazi gyomros
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy veszélybe került Jason Statham legújabb filmje, amit mindössze pár nap múlva mutattak volna be.

Jason Statham korunk egyik legkeményebb, legkedveltebb akcióhőse, aki folyton morcos harcosokat alakít, de néha megmutatja, hogy bizony humoros figurákat is remekül hoz – bár általában akkor is gyilkol.

Úgy volt, hogy március 17-én érkezik a színész legújabb filmje, amit a Blöff rendezője, Guy Ritchie készített, ráadásul egy akció-vígjátékról van szó, így rengetegen várják, hogy végre láthassák – de most sajnos van egy rossz hírünk.

Amerikában lekerült a bemutatólistáról a Fortune-hadművelet: A nagy átverés című film, de az a legaggasztóbb az egészben, hogy nem kapott új premierdátumot, ami azt jelenti, hogy még a stúdió sincs tisztában azzal, hogy mikor kéne bemutatni Jason Statham és Guy Ritchie legújabb közös produkcióját – amiben rajtuk kívül még Josh Hartnett, Aubrey Plaza, Cary Elwes és többek között Hugh Grant is szerepel.

Egyelőre még csupán találgatják az emberek, hogy vajon miért kellett elhalasztani a Fortune-hadművelet: A nagy átverés című alkotást, de sokak szerint a március 3-án érkező Batman az, ami megrémisztette a stúdiót, hiszen minden bizonnyal senki sem akarja, hogy a Robert Pattinson-féle denevérember eltiporja Jason Stathamék akció-komédiáját.

A stúdió döntése valószínűleg az egész világra kiterjed, vagyis jó eséllyel Magyarországon is eltolják a film bemutatóját, ez pedig elég elkeserítő Jason Statham rajongóinak, akik már csak napokra voltak attól, hogy végre láthassák kedvencüket a nagyvásznon.

Itt lehet megtekinteni a Fortune-hadművelet: A nagy átverés szinkronos előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás