promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nyári Dia megmutatta, milyen combokkal rendelkezett, mielőtt elképesztően szexivé varázsolta magát
Borítókép:  rtlmost.hu / Hotel Margaret (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Életmódváltással megszabadult 20 kilótól, és ezt egyáltalán nem érzi önsanyargatásnak.

A Hotel Margaret sztárja, Nyári Dia három évvel ezelőtt hatalmas életmód-változtatásba kezdett. Nem fogyókúrába, ugyanis a duciságát nem falánkság okozta, hanem az inzulinrezisztenciának nevezett betegség.

A 27 éves, egy gyermekes anyuka testsúlya gyakran ingadozott, ő azonban nem különösebben törődött vele, teltebben is elfogadta és szerette magát. Néha persze rosszul esett neki, hogy egy-két ruha nem mutat rajta túl jól, de ezen a problémán viszonylag könnyen túl tudott lépni.

Dia 2018 nyarán adott életet kisfiának, és a terhesség ideje alatt a tömege átlépte a 80 kilót. Akkor már érezte, hogy ez nem feltétlenül természetes, és valami probléma bújhat meg a háttérben:

„Akkor voltam a legrosszabb formában, amikor megszületett Zéti, ráadásul a mozgás is háttérbe szorult az életemben. Aztán elkezdtem sportolni és diétázni, ahogy azt kitaláltam magamnak, de valahogy nem történt semmi változás, és akkor már rosszul éreztem magam. Amikor semerre nem mozdult a mérleg nyelve, elmentem Dr. Tóth Tamás obezitológushoz, és ő segített nekem. Elküldött egy vérvételre, ahol látszott, hogy a pajzsmirigyemmel nincs probléma, aztán elmentem egy ötpontos cukorterhelésre, és kiderült, hogy inzulinrezisztens vagyok, így elkezdtem életmódot váltani és mellette sportolni”

– mesélte akkor a színésznő a Blikknek. A váltás persze eleinte nehezen ment számára, hiszen le kellett mondania a lisztről és a cukorról, valamint intenzív futóedzéseket kellett tartania. De ma már ez a természetes számára, hetente 30–40 kilométereket is lefut, és közben leadott 20 kilót.

Nagy bátorságra vall, hogy a minap kiposztolta az Instagramra, honnan is kellett indulnia, mire a jelenlegi helyzetébe eljutott:

„Az én sztorimat már sokan ismeritek, de azért a mai napig szeretek visszatekinteni, hogy honnan indultam, és összegezni, hogy mennyi munka is volt ebben a több mint két évben. Vannak napok, mikor a motivációm a béka feneke alatt van, akkor felcsapom a 2019-es mappámat”

– emlékezett vissza a színésznő erre a valóságos sikersztorira.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás