promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi történt a Harry Potter sztárjával? Daniel Radcliffe-re rá se lehet ismerni! - fotó
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Harry Potterként elhíresült Daniel Radcliffe teljesen megváltoztatta a külsejét, és az is kiderült, hogy miért.

A 32 éves Daniel Radcliffe a Harry Potter-széria után folyamatosan bizonygatta, hogy ő egy remek színész, hiszen olyan különleges alkotásokban szerepelt, mint például a Szarvak, Az ember, aki mindent tudott, a Dzsungel vagy a Talpig fegyverben. A világsztár most megkapta élete egyik legfontosabb szerepét, de ehhez elengedhetetlen volt egy jelentős átalakulás.

Daniel Radcliffe alakítja a híres amerikai komikust, Weird Al Yankovicot a készülő Weird: The Al Yankovic Story című életrajzi filmben, amiben állítólag elmesélik, hogy a vicces zenész hogyan jutott a csúcsra a paródiáival, és közben mik történtek a háttérben.

Amerikában szinte mindenki imádja a legendás Weird Al Yankovicot, így rengeteg figyelmet kap az érdekesnek ígérkező projekt – főleg azért, mert a humoristának van egy ikonikus stílusa, amit most Daniel Radcliffe-nek fel kellett vennie, vagyis hatalmas, göndör haja, „pornós” bajusza, és szemüvege lett.

Már nagyban zajlik a forgatás, és sokan kíváncsiak voltak, hogyan is néz ki Daniel Radcliffe Weird Al Jankovicként, most pedig végre megérkezett az első hivatalos fotó, amin egyenesen felismerhetetlen a színész:

Íme egy kis ízelítő az igazi Weird Al Yankovicból, hogy legyen összehasonlítási alapunk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás