promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Britney Spears hihetetlen összegű üzletet kötött - érkezik az életműve
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Húga után ő a következő, aki nyilvánosan beszámol részletekbe menően a magánéletéről. 

Britney Spears úgy tűnik, hogy eszelős ötletet merített húgától és most egy életéről szóló könyvből akar hasznot húzni. Először ugyanis Jamie Lynn Spears volt az, aki botrányt kavart a Things I Should Have Said című írásával, amiben többek között az amerikai popsztár privát történeteiről is beszámolt. Akkor még úgy nyilatkozott Britney, hogy szerinte húga csak nyerészkedni szeretne az őt ért nehézségekből. 

Most úgy tűnik, hogy hasonló vonalat követ ő is. A Deadline forrása szerint nem kevesebb, mint 15 millió dollárt, vagyis 4,7 milliárd forintot fizetett a Simon and Schuster nevezetű könyvkiadónak. Az elmúlt hónapok alatt sikerült megkötniük a szerződést.

Az irdatlan mennyiségű pénzösszegről először a Page Six számolt be. A könyv állítólag Britney mind szakmai mind magánéletére is kitér majd. Természetesen, a történet tetőpontja a 13 évig tartó gyámsági per lesz, amely nemrég zárult le az énekesnő nyereségével. Szabadságába beletartozik mintegy 60 millió dollárnyira becsült vagyona is. 

Többek álláspontja szerint a könyv nem összehozható a húga által kiadott alkotással. Habár Britney törölte már bejegyzését felindulása után, ügyvédje később még egy felszólító levelet is írt neki, amiben kifejtette, hogy a rajongó tábora meghökkenten állt az alattomos kihasználása előtt.

Az énekesnő azóta sem olvasta a könyvet és nem is óhajtja elolvasni, mivel felháborítónak tartja azt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás