promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csúcsbombázó: a Scooter-legenda, H.P. Baxxter 27 évvel fiatalabb exe döbbenetesen szexi képekkel jelentkezett - fotók
Borítókép:  Sergei Fadeichev/TASS/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lysann Geller és H.P. Baxxter öt évig élt boldog párkapcsolatban, a jó viszony megmaradt köztük.

H.P. Baxxter és a Scooter a popkultúra egyik megkerülhetetlen alapköve lett a 2000-es évekre, a hirtelen szőke frontember, akinek olyan mozgása és orgánuma van, mint a Világegyetemben senki másnak, olyan bulikat csinál, hogy attól legalább egy fél évre elmegy a rosszkedvünk. Ráadásul a Scooter simán hoz újat és váratlant, és még a világérzést, a közszellemet, vagy ahogyan a művelt német mondja, a Zeitgeistot is tűpontosan le tudja írni, 

bocsánat, elő tudja adni.

Nem is olyan rég az "FCK 2020" nem véletlen indult világhódító útjára.

H.P. Baxxter pedig tovább robog a világban, de úgy, mintha minden városban lenne legalább egy színpad csakis a Scooternek fenntartva, elemi lendület és fiatalság sugárzik még most is abból az emberből, akire ha ránézünk, kicsit mindig a nyugodt és szép kilencvenes években érezzük magukat. Ez pedig feledtébb megnyugtató, főleg mostanság.

Kevesen tudják, de Baxxter egy tőle 27 évvel fiatalabb német modellel járt 2021 novemberéig, sőt, akik hallottak is szakításuk híréről, sem biztos, hogy látták már Lysann Gellert, aki a szakítás óta egyre aktívabb a közösségi oldalain, most éppen az Instagram-on csodálhatjuk meg őt:

Korábbi képei:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás