promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szórakozásra vágysz? – 3 zenés film, ami garantáltan felvidít!
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nincs ötleted, hogy milyen filmmel dobd fel a napodat? – Mutatunk azonnal hármat! 

Az biztos, hogy ha szórakozásról van szó, akkor a film és a zene első helyen állnak. Ezért volt igazi zseni, aki feltette magának először a kérdést: miért ne vegyíthetnénk a kettőt? Ha nem tudod, milyen filmet nézz, vagy csak egyszerűen szeretnél ugrálni a kanapén filmnézés közben, akkor mutatunk három musical-t, ami garantáltan jó kedvre derít! 

Bohém Rapszódia

Na jó, lehet, hogy egy kicsit túlzás azt állítani, hogy ez a film majd csak kellemes érzéseket okoz... Mindannyian tudjuk sajnos, hogy Freddie Mercury élete nem volt fenékig tejfel. Azonban tagadhatatlan, hogy tele volt izgalmakkal és rengeteg felpörgető zenével!

A film a Queen zenekar munkásságát dolgozza fel, egészen az 1985-ös Live Aid-es előadásukig.

Talán az egyik jelenet alatt potyogni fognak a könnyeid, de aztán az igazi örökzöld slágerek táncra perdítenek majd a következőben! Arról pedig nem is beszélve, hogy Freddie szerepét egy olyan zseniális színész játssza, mint Rami Malek. 

Mamma Mia! Sose hagyjuk abba

Ne is hagyjátok ABBA! Mert imádjuk a zenekar slágereit! Aki látta az első részét ennek a fergeteges musicalnek, az tudja, hogy kihagyhatatlan élmény a második is! Tíz év után került feldolgozásra a többek között Lily James és Amanda Seyfried szereplésével megalkotott új változat. 

A történet Donna Sheridan elhunyta után játszódik, de mégis a múltba repít minket vissza. 

Megismerhetjük Meryl Streep karakterének egykori énjét, aki éppen akkor ismerkedik meg három udvarlójával. A nevetés garantált! 

A legnagyobb showman

Életrajzi ihletésű drámáról beszélünk, amely egy nagyot álmodó showman történetét mutatja be nekünk. A filmben feltűnnek olyan nagy nevek, mint Hugh Jackman, vagy Zac Efron, de még Zendaya is visszaköszön a képernyőről. Egy tucatnyi furcsa embert ismerhetünk meg a sztori alatt, akik könnyen a szívünkhöz nőnek majd.

A cirkuszos-zenés mutatványokkal teli szórakoztató alkotás kétségkívül meghozza a kedved az énekléshez és a tánchoz!

780" height="460

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás