promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felismerhetetlen már? Így néz ki most a Vészhelyzet-sorozat szuperszexi főszereplője - videó
Borítókép:  ©NBC/Courtesy Everett Collection/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Julianna Margulies a sorozatban a bájos Carol nővért alakította.

A Vészhelyezet című sorozat a kilencvenes években kezdődő ikonikus széria volt, amely egészen elképesztő, de 1994 és 2009 között futott a tévében, így pedig simán mondhatjuk azt, hogy egy generáció tényleg felcseperedett a chicagói sürgősségi osztály akciókkal teli hétköznapjain.

Green, Ross (George Clooney) és Carter dokira, illetve Carol nővérre valószínűleg egész Magyarország emlékezik azokból az időkből.

A sorozat immár 13 éve véget ért, de sok ismétlésben még ma is velünk van, és persze folyamatosan visszatérnek a szereplők az egyes sorozatok referenciális elemeiként, ugyanis a Vészhelyzet a popkultúra szerves része lett.

Az ikonikus főcímdalra még emlékeztek?

És Carol nővérre?

Julianna Marguiles az első hat évadban alakította a nővér szerepét, végül úgy dön, hogy Seatle-ben folytatja tovább a munkáját, és ide költözik szerelmével. Később még visszatér a sorozatban egy röpke epizód erejéig.

Julianna Margulies Primetime Emmy-, Golden Globe- és Screen Actors Guild-díjasamerikai színésznő, producer. jelentősebb sorozatszerepe volt még A férjem védelmében című jogi dráma, 2017-ben szerepelt az Életrevelók című film amerikia remakejében is.

Így néz ki most a színésznő:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás