promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rettegés a köbön: horrorisztikus történetek, amiktől televizeled a gatyádat!
Borítókép:  Pixabay / Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezek a rémisztő esetek még akkor is megszorongatnak, ha a félelem a barátod.

Sokan szeretik az ijesztő vagy akár hajmeresztő történeteket, sőt, vannak, akiket egyáltalán nem hatnak meg a hirtelen megjelenő démonok vagy a feszültségkeltő kísérteties jelenetek. Persze csak addig, amíg tudatában vagyunk annak, hogy a látvány csak a fantázia szüleménye és a képernyőn keresztül nem bánthatnak minket. Most viszont itt van 3 valós történeteken alapuló horrorisztikus történet, ami garantáltan megrengeti a belső világodat, főleg, hogy még a híradásokba is bekerültek.

Robert, a kísértetbaba

A gyerekek képzeletvilága határtalan, ezért aztán mindenféle irracionális történettel állnak elő a felnőtteknél, azonban Gene Otto esete más. Ez a floridai kisgyerek úgy mesélt babájáról, mintha az élő lett volna, amit persze nem vettek komolyan a szülők. Később viszont a baba és a gyerek kapcsolata egyre bizarrabbá vált. Egy tapodtat nem mozdult mellőle, mégis, amikor Robert baba egyedül maradt a szobában, vendégek tőle érkező nevetéseket hallottak. 

Gyakran fordult elő az is, hogy háztartási eszközökre vagy játékokra bukkantak a babánál. 

Sok évvel később, miután Gene meghalt, a ház tulaja egy múzeumnak adta a babát, de többen is rémisztő jelenségről számoltak be ott tartózkodásuk alatt: kamerájuk a semmiből csődöt mondott, amikor le akarták fotózni Robertet.

Elisa Lam eltűnése

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy lány, aki szerette volna végigjárni az USA nyugati partját 2013-ban. A Kanadából induló merész vállalkozót pedig úgy hívták, hogy Elisa Lam. A lány kalandjai egy Los Angeles-ben lévő hotelben végződtek, ahol először eltűnését jelentették. 

Felvételeken látszódott utoljára, ahogyan zavartan veszekedett valakivel egy lift ajtaja előtt.

A rendőrség hosszú ideig kereste, de nem találták az elveszett lányt. Számtalan laikus nyomozó próbálta megfejteni az esetet, de mindhiába. Aztán a szálloda víztározójában bukkantak rá holtan, miután leellenőrizték azt az ott tartózkodó vendégek kérésére, mivel az épületben lévő víznek furcsa íze és színe volt. 

Rejtély az Urál hegységben

Itt van még egy kalandnak induló történet: kilencen vágtak neki 1959-ben az Urál nyugati részének meghódításának, de soha nem jöttek vissza. A hozzátartozók és barátok aggódni kezdtek, ezért jelentették az esetet a rendőrségnél. 

6 nap után ráleltek a holttestekre, de számtalan rejtély övezte a körülményeket.

A csapat tagjait belülről vágták fel, személyes holmijaikat pedig testükben hagytak. Öten közülük ruhák nélkül feküdt a hidegben. Az igazi riadalmat okozta viszont mégis a maradék 5 ember okozta: szemgolyók nélkül, törött bordákkal, nyelv nélkül és koponyatörésekkel találtak rájuk. Két áldozat öltözete pedig radioaktív volt. Az ügyre azóta sincsen pontos magyarázat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás