promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bruce Willis annyira rossz, hogy az már egy külön kategória
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Végül is történelmet írt, az más kérdés, hogy erre mennyire lehet büszke az ember.

Az idei évben is kiosztják az Arany Málna díjakat, amiket a legrosszabb filmek és alakítások érdemelnek ki. A díjat alapból viszonylag ritkán veszik át, de most olyasmi történt, ami eddig még soha, Bruce Willis egyszerűen már rossz, hogy saját kategóriát kapott.

„Kínzásra is alkalmas musicalek, izgalmaktól mentes thriller-lenyúlások, egy közel két órás termékelhelyezéses mozi, és több Bruce Willis, mint amit bármelyik kiéhezett néző gyomra meg tudna emészteni. Egy szó, mint száz, 2021 nem hagyta cserben az Arany Málnát”

- összegezte a szervezet az előző évet.

Idén már a streaming-szolgáltatók is versenghetnek a nem túl kedves díjért, például kilenc jelölést kapott a Netflixtól a Diana: A Musical, aminek a Broadway változata csupán 33 előadást ért meg.

De a Diana mellett a legrosszabb film jelöltjei között szerepel a Karen és a Nő az ablakban, mindegyik öt-öt jelöléssel, valamint LeBron James filmje a Space Jam: Új kezdet és a Paramount+ Végtelen című alkotása.

A legrosszabb színész/színésznő kategóriában jelölt tökke között Amy Adams, LeBron James, Mark Wahlberg és Megan Fox is. De kétségkívül Bruce Willis alkotta a kiemelkedőbbet az évben. Annyi rossz filmet gyártott tavaly, összesen nyolcat, hogy már nem fért egyetlen kategóriába sem, ezért kapott egy sajátot. Itt azon lehet izgulni, hogy vajon melyik filmje lett a legrosszabb a sok közül.

A jelöltek konkrétan, ha valaki szeretné magát kínozni:

American Siege

Apex    

Kozmikus bűn

Deadlock

Fortress  

Midnight in the Switchgrass

Gyilkos ösvény

Kereszttűzben

Az Arany Málnát március 26-án, az Oscar-gála előtti estén adják át.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás