promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így még sosem láthattuk Adam Sandlert - Ezért a filmért fog Oscar-díjat kapni?
Borítókép:  youtube.com/Netflix Magyarország (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megérkezett a Mindent egy lapra című sportfilm előzetese, amiben Adam Sandler egy tőle szokatlan figurát hoz.

Az ország egyik kedvenc komikusa, Adam Sandler leginkább az egyszerű vígjátékairól híres, mint például az Apafej, Csontdaráló, A kismenő, Nagyfiúk vagy A vizesnyolcas. Időnként megcsillogtatja azért a tehetségét, hiszen a 2019-es Csiszolatlan gyémánt című thrillerben olyan alakítást nyújtott, hogy sokak szerint Oscar-díjat érdemelt volna – de lehet, hogy hamarosan végre bezsebelheti az áhított arany szobrocskát.

Június 10-én érkezik Netflixre a Mindent egy lapra című sportfilm, amiben Adam Sandler egy lecsúszott NBA-s tehetségvadászt alakít, aki Spanyolország utcáin talál egy csodás képességekkel megáldott kosarast, így elhatározza, hogy Amerikába viszi őt, hogy profi kosárlabdázót faragjon belőle.

A humoros elemekkel tarkított drámát a filmrendezésben még nem túl tapasztalt Jeremiah Zagar készíti, Adam Sandler mellett pedig olyan színészek szerepelnek benne, mint például Ben Foster, Queen Latifah vagy a legendás Robert Duvall.

Nemrég megjelent a Mindent egy lapra előzetese, amiben Adam Sandler szinte felismerhetetlen, ugyanis az eddigi szerepeihez képest egy jóval mélyebb, motiváltabb, határozottabb karaktert alakít, aki már a lent látható rövid kedvcsinálóban is előad egy olyan inspiráló beszédet, amivel nagyon könnyen Oscar-esélyessé válhat:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás