promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a vége: szomorú hírt kaptak a Stranger Things rajongók
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egyik szemük sírhat, a másik pedig nevethet a Stranger Things című sorozat nézőinek, ugyanis egyszerre jött jó és rossz hír is.

2016-ban debütált a Netflixen a Stranger Things című sci-fi/kaland/horror széria, ami pillanatok alatt kultikus státuszba emelkedett a lebilincselő hangulata és az érdekes, izgalmas története miatt. A rajongók már nagyon várják a sikersorozat negyedik évadát, de a streamingóriás elég titokzatos a folytatással kapcsolatban – most viszont minden kiderült, de ennek sajnos nem mindenki fog örülni.

Bejelentésre került, hogy a Stranger Things 4. évada két részletben fog érkezni a Netflixre, ugyanis az első fele május 27-én, a második pedig július 1-én kerül bemutatásra – viszont ez lesz az utolsó előtti szezon, mivel a készítők most elmondták, hogy mindössze 5 évados lesz a sorozat, aztán véget ér a nagy kaland.

Szinte gyászba borult az internet a hír hallatán, hiszen rengeteg ember kedvenc szériája a Stranger Things – viszont az igazi rajongókat nem érheti meglepetésként a tény, hogy mindössze 5 szezont él meg a sorozat, mivel az alkotók, Matt és Ross Duffer már a kezdetekkor elárulták, hogy 4-5 évadra terveznek, és nem többre.

Viszont nem kell túlzottan szomorkodniuk a Stranger Things nézőinek, ugyanis hiába ér véget a sorozat, a Netflix képviselői már többször is megemlítették, hogy egyáltalán nincsenek kizárva spinoffok, más alkotások, amik a széria lenyűgöző világában játszódnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás