promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majdnem megöltek egy fiút az X-Faktorból ismert Manuel koncertjén
Borítókép:  RTL Klub official
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Manuel nem árult el pontos részleteket a balhéról, de a fiút életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

Manuel anno 2019-ben tűnt fel az X-Faktor kilencedik évadában, ahol már a válogatóra saját dallal érkezett, hogy le tudja venni a zsűrit a lábáról. A Messziről jöttemet a 21 éves előadó elmondása szerint nehéz családi helyzete inspirálta.

Manuelnek ByeAlex volt a mentora, akivel a mai napig jó kapcsolatot ápol. Az X-Faktor zsűritagja nem olyan rég feltöltött az Instagramra egy videót, amiben az látható, hogy a kocsiban Manuel új szerzeményét, a Zombit hallgatja.

Alex szerint zseniális lett a dal, pedig őt tényleg nehéz meggyőzni.

Manuel az X-Faktor kilencedik évadának negyedik élő adásában kiesett a versenyből, de így is rengeteget profitált az egészből, mert Magyarország egyik legfelkapottabb előadója jelenleg.

Közben azét tegyük hozzá, hogy ByeAlex is fantasztikusan teljesít, mivel zsinórban harmadik alkalommal olyan csapat vagy előadó nyeri meg az X-Faktort, akit ő mentorált.

Manuel nagyon sok helyen lép fel, és van amikor balhé is van a koncertjén. Győrben történt az eset, ami az előadót is ledöbbentette.

„Két hete volt egy bulim Győrben, ahol sokan voltak, akik nem tudtak bejutni a helyre... Valószínűleg már ment a buli, miközben egy srácot, aki szintén nem jutott be, durván megvertek. Küldtek nekem még aznap este videót az egészről... tényleg nagyot kapott. Ez a srác két napja meghalt a kórházban! Ha nézed ezt a sztorit és te is ilyen balf*sz állat vagy, mint akik gondatlanságból konkrétan megölték ezt a srácot, akkor rohadt gyorsan álljál le ezzel, mert egy rossz találat, és rengeteg élet mehet tönkre... Engem sokat b*sztattak a telepen, és sokat verekedtem, szóval vágom, hogy miről beszélek... Durva belegondolni, mi lett volna, ha bejut... Nagyon szomorú, hogy vannak ilyen emberek...”

- idézte a Blikk a 21 éves rappert.

Közben kiderült, hogy a fiatal tini hála égnek nem halt meg, de komoly sérülésekkel szállították a kórházba.

Az incidens konkrét részleteiről keveset tudni, de az biztos, hogy a rajongó azért nem jutott be, mert a járvány miatt nem engedték a teltházat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás