promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hetekre eltűnt Miller Dávid, aggódtak érte
Borítókép:  rtl.hu (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hosszú ideig nem adott életjelet magáról, sokan a legrosszabbra gondoltak.

Miller Dávidot először az Álarcos énekes Banánjaként ismerhette meg jobban az egész ország. De műsorvezetőként is helyt áll, az RTL Reggeli című műsorában kezdet, majd az X-Faktorban töltötte be a szerepet. Mindemellett még énekel, filmekben, sorozatokban játszik és szinkronszerepeket is vállal.

Az utóbbi időszakban viszont nem nagyon hallatott magáról. Elutazott Amerikába kicsit kikapcsolódni a sűrű és fárasztó éve után, majd eltűnt. Most az Instagram Storyjában adott életjelet magáról, ahol el magyarázta, hogy mi ennek az oka.

"Néha adtam életjelet magamról, de sokan írtatok, hogy olyan, mintha eltűntem volna kicsit. Így is volt! Muszáj volt kicsit lehalkulnom, meg elmenekülnöm, de igazából csak azért, mert annyi hihetetlen dolog történt velem az elmúlt évben, és én meg csak estem egyikből a másikba! Felfogni sem tudtam a sok mindent, úgyhogy kellett, hogy egy kicsit leülepedjenek a dolgok, kicsit magamra találjak, és a helyükre rakhassam a szétszórt kirakós darabjait. Na meg aztán idén is óriási lesz a pörgés, úgyhogy feltöltöm a tankokat, hogy csaphassunk egy szemtelen jó évet. Amúgy meg valami dal is jöhetne majd valamikor"

- írta a rövid ideig látható képére.

Korábban elmondta egy interjúban, hogy 2022-ben az énekesi karrierjére is jobban szeretne koncentrálni. Január elsején feltölött Youtube-ra egy Live Videot, egy kb. félórás koncertet, amit az Akváriumban vettek fel.

A Cosmopolitannak elárulta, hogy tavasszal megjelenik a legújabb száma, nyáron pedig koncertezni szeretne indulni. Valamint egy együttműködés is benne van a levegőben, amit a WellHelloval tervez, de erről még nem akart sok mindent elárulni.

"Erről egyelőre csak annyit mondhatok, már az is iszonyatosan megtisztelő, hogy a srácok nyitottak voltak a lehetőségre. Diaz volt a Szombat és a Csend című dalaim producere is: a közös munka annyira jól ment, hogy minden lehetőséget meg fogok erre ragadni a jövőben is. Nagyon kedvelem, amit csinálnak, és azt, hogy évről évre mindig meg tudnak újulni. Úgyhogy alig várom, hogy találkozhassunk a stúdióban és belevágjunk"

- mesélte Miller Dávid az interjúban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás