promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Máris megbukott a Hotel Margaret: az RTL Klub dögunalmas krimisorozata rögtön az elején befuccsolt
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Hotel Margaret az első rész után megbukott. Mutatjuk a nézettségi adatokat.

Január 31-én indult el az RTL Klub vadonatúj sorozata, a Hotel Margaret, amit úgy tűnik, kár volt megcsinálni. A Drága örökösök és a jelenleg is futó Keresztanyu alkotója, Hámori Barbara folyamatosan rázza ki magából a népbutító sorozatokat, ami ugyan jól sült el a fent említett szériáknál - hiszen a Keresztanyu jelenleg is a legnézettebb hétköznapi műsor -, de most látszik meg igazán, hogy a kapkodás, valamint a saját egójának a meglovagolása nem mindig vezet jóra, és nem mindig végződik sikerrel.

Az RTL Klub "krimisorozatának" már az első epizódjában kiderült, hogy Hámori Barbara és írócsapata semmit sem tudnak arról, mitől lesz egy krimi izgalmas és fordulatos, vagy legalább annyira élvezetes és szórakoztató, hogy ne fulladjon teljes érdektelenségbe és unalomba. A Hotel Margaret színvonala viszont már a nyitóepizódnál megragadt a béka s*gge alatt, a pocsékul megírt dramaturgia és párbeszédek mellett, a hitvány rendezésen át egészen a saját karrierjüket hanyatt vágó, "színészkedni akarok, de még a ripacskodáshoz sincs tehetségem" színészecskékig bezárólag abszolút eltaszította magától a nézőket, és ez egyértelműen látszik az 5. heti nézettségi adatokból is; ha a közösségi médiában olvasható kommentek nem lennének elegendő visszajelzés.

  • Január 31., hétfő: teljes lakosság: 644 ezer, 18-49-es korosztály: 177 ezer
  • Február 1., kedd teljes lakosság: 525 ezer, 18-49-es korosztály: 157 ezer
  • Február 2., szerda: teljes lakosság: 463 ezer, 18-49-es korosztály: 135 ezer
  • Február 3., csütörtök: teljes lakosság: 397 ezer, 18-49-es korosztály: 113 ezer
  • Február 4., péntek: teljes lakosság: 393 ezer, 18-49-es korosztály: 137 ezer

Hogy ez a zuhanás a 6. héten is folytatódik-e, az csak a következő héten derül ki, de nem kizárt, hogy a Hotel Margaret hamarosan ugyanarra a sorsra fog jutni, mint a TV2 Bödörék című, összesen hat részt megélt sorozata; színvonalát tekintve pont ugyanott mozog.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás