promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így fog kinézni A Gyűrűk ura-sorozat - megérkeztek az első képek
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az idei év egyik legvártabb sorozata, a Gyűrűk ura: A hatalom gyűrűi most végre ad egy kis betekintést a készülő világába.

Nem túlzás azt állítani, hogy millióan ülnek tűkön arra várva, hogy a Gyűrűk ura trilógia sorozata végre megjelenjen. Bizony, már nem kell sokat várniuk a rajongóknak, hiszen idén bemutatják az alkotást. Egészen idáig viszont nagyon keveset tudtunk a részletekről: pár arc nélküli karakterként húzta el előttünk a mézesmadzagot a filmes csapat. Most viszont végre pár képkocka erejéig betekintést nyerhetünk Tolkien világába.

A Vanity Fair ugyanis 12 darab képet hozott nyilvánosságra a sorozatból.

A Gyűrűk Ura azok között a nagy filmnevek között szerepel a világon, akik generációkon keresztül kápráztatták el a nézőket, és amelynek emlékei hosszú ideig fognak fennmaradni az utókornak. A nemsokára induló A hatalom gyűrűi című sorozat visszarepít minket majd a fantáziavilágba, de persze egy teljesen más perspektívából. A történet a filmes változat előtt évezredekkel játszódik majd. Magáról a cselekményről és a szereplőkről keveset lehet tudni, hiszen a titoktartást nagyon szigorúan vették az előkészületekkel kapcsolatban.

Így hatalmas hír, hogy Középfölde egy eddig még nem ismert korszakának egy szeletét láthatjuk most képkockákban.

A szereplők közül még egyetlen hivatalos név sem ismert, de az már bizonyos, hogy Sauront és Galadrielt is viszontláthatjuk majd a képernyőn. Továbbá, érkeznek új karakterek is, mint például a fekete törőhercegnő vagy a színesbőrű tünde.

A Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi sorozat megjelenését szeptember másodikára tűzték ki az amazon műsorán.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás