promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szerinted Tóth Andi az év énekesnője? Rajtad is múlik, hogy ő nyeri-e meg, vagy valaki más
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Már lehet szavazni, hogy kiket szeretnétek győztesként látni a Glamour Women of The Year gálán 2022-ben.

A Glamour Women of the Year díj középpontjában az áll, hogy figyelmet, elismerést adjon a nőknek, és ezáltal javítsa a helyzetüket a társadalomban – immáron 14 éve.

A magazin hitvallása szerint mindenki nyertes, aki egy női közösség részeként, integrálódva a férfiak által uralt társadalomban hangot tud adni annak, ami motiválja, ami bántja, ami foglalkoztatja, amit létrehozott, amit alkotott.

Úgy is tekintenek a hat kategória jelöltjeire, hogy ők már győztesek, mivel már megvívtak egy nagy harcot, és hatalmas sikereket tudtak elérni az életben.

2022-ben az ökotudatosság is kiemelt szerepet kap az eseményen. Például nem vörös szőnyeg lesz a gálán, hanem zöld, és a szervezők arra kérik a résztvevőket, hogy ne vásároljanak új ruhát az eseményre, hanem válasszanak egy régi kedvencet ruhatárukból, vagy kutassanak fel egy izgalmas vintázs darabot.

Egy díj sorsa már eldőlt: 2022-ben az „Az év hősnője”díjat az EMMA Egyesületnek adjuk át. Az EMMA az anyaság témáján keresztül kapcsolódó női közösség, céljuk, hogy tudatosan vállalt értékeikből, egyéni tapasztalataikból és a kapcsolódások minőségéből erő, tudás és aktivizmus szülessen egy egyenlő és befogadó társadalomért.

Szerinted Tóth Andi vagy Nagy Bogi az év énekesnője? És ki lenne az év színésznője? Ide kattintva már le is adhatjátok a szavazataitokat, mert rajtatok múlik most minden.

Az év divattervezője:

Hegedűs Dóra /DÜSK/, Kerényi Virág /VIRAG KERENYI/, Majoros Zita /PRINTA/, Tóth Melinda /DAIGE/, Varga Viktória /VIKTORIA VARGA/

Az év színésznője:

Pálmai Anna, Rujder Vivien, Stork Natasa, Sztarenki Dóra, Tenki Réka

Az év énekesnője:

Dárdai Blanka, Nagy Bogi, Schoblocher Barbara, Szécsi Böbe, Tóth Andi

Az év vállalkozója:

Bittera Réka és Tassonyi Csenge /Briefly/, Matyi Alexandra /Alexandra Kiadó/, Kertész Violetta /Lovebug Vintage/, Pető Detti /PETŐ DETTI Make-up Art School/, Rácz Judit /Skinsmart/

Az év közösségi média sztárja:

Gresa Szonja, Lady Szomjas, Nemakarokbeleszólni, Sápi Vivi, Viszkok Fruzsi

Az év lakberendezője:

Csarnai Csilla, Csupor Anna, Haberland Filoména, Őrfi Eszter, Vörös Kati

Az év hősnője:

EMMA Egyesület

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás